Annonser från BloggPartner

Konstig faktaEn katt i Providence, Rhode Island omsorgshem verkar besätta kraften att veta när någon ska dö. Den ovänliga katten brukar sätta sig nära en person som bara har 24 timmar eller mindre kvar att leva. Katten har haft rätt 25 gånger under sina 2 år som den har varit på hemmet.

♦ Under medletiden so trodde man att malaria kunde botas genom att patienten svalde en spindel som var insnörad i sitt spindelnät.

♦ Taphephobia är definierad som rädsla för att bli levande begravd.

♦ H.G Lewis säger att hans film The Gruesome Twosome är hans egna låg-budget hyllning till Familjen Addams.

♦ Ungefär 152,029 personer dör varje dag över hela världen.

♦ I en annan workprint utav Rob Zombies Halloween slutar med att Dr Loomis övertalar Michael att släppa Laurie Strode. Michael släpper henne och hon flyr och till Loomis förskräckelse så skjuter polisen ner mördaren. När Loomis står över Michaels kropp så spelas deras första möte upp.

♦ En 49-årig Phoenix, Arizona man som försökte driva ut demoner från sitt 3 åriga barn-barn dog efter ett bråk med polisen.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Anonym

Knasigt!

2010-05-22 @ 18:50:56
URL: http://conler.se
Postat av: Eyeless

Den sista har jag läst om, fast det var länge sedan så jag kommer inte ihåg alla detaljer. Han "drev ut demonerna" genom att sparka sin son i huvudet. Jag är säker på att han blev skjuten en eller två gånger.

2010-05-22 @ 19:07:34
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0