Annonser från BloggPartner

Min utmaning

Hej alla läsare!♥

''Jag har faktiskt lyckats med utmaningen i en hel vecka nu och det har fått mig att faktiskt bli mer bekväm med att visa dem.''

 


Jag har faktiskt gett mig själv en utmaning och det är att varje gång det är för varmt för att bära någonting över armarna som en kofta så ska jag gå ut med bara armar och axlar. Jag har faktiskt lyckats med utmaningen i en hel vecka nu och det har fått mig att faktiskt bli mer bekväm med att visa dem. Jag trodde aldrig att jag skulle visa mina armar och axlar såhär mycket på en gång, men det känns faktiskt bra och jag behöver inte gå runt och tänka på dem hela tiden.

Jag ska nog börja ta kort på hur jag ser ut varje dag när jag är ute så att ni kan få se resultaten från utmaningen och att jag pushar mig själv till att klara av saker som har varit svåra för mig förut. Jag kommer ha samma mål den här veckan, så vi får se hur det kommer att gå. Ni får gärna under den kommande veckan skriva någonting som ni själva har gjort som ni är stolta över den senaste tiden :)

Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag har nog inte gjort något som jag är speciellt stolt över den senaste veckan. Jag kanske också skulle börja med sådana här mål, bara för att pusha sig själv, typ..

Dock kan jag säga att jag inte ätit godis på ett halvår och det är jag ganska stolt över! :)

2011-06-06 @ 12:43:38
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Candy

Vad bra att du börjar bli mer bekväm med att visa dina armar! För bara för att du är mindre nöjd med dem än med resten av kroppen betyder inte det att du ska vara tvungen att dölja dem under koftor och liknande. Speciellt inte under sommaren när det är så varmt- det känns nästan som självplågeri på både ett fysiskt och psykiskt plan. Att inte tillåta sig att göra saker som andra gör bara för att man inte anser sig tillräckligt snygg/smal/whatever, och att dessutom svettas eller känna annat obehag under den tiden. Det är inte snällt mot sig själv. :( Så skitbra att du försöker arbeta med det! Är detta något du och din terapeut/psykolog kommit fram till, eller bestämde du dig för att göra det själv?



Jag är i alla fall stolt över att jag inte svultit mig själv trots att jag haft impulser att göra det p.g.a. jag känt mig så fet och som om mina försök till att gå ner i vikt inte gett resultat. Istället har jag ätit lite mindre, men utan att svälta, och rört på mig lite mer. Jag hoppas att det kommer att ge resultat för då betyder det att min hälsosamma viktnedgång fungerar även fortsatt och att jag spottar bulimin i ansiktet. Jag har ju inte spytt upp maten efter att jag hetsätit heller och det är jag också stolt över. Visst är det jobbigt att ha problem med hetsätning och det är också en ätstörning, men det är skönt att i alla fall inte förstöra min kropp ännu mer genom att även spy upp maten som jag gjorde förut. Nu är det över ett år sedan jag spydde senast och jag är jättestolt över det!



Till sist är jag stolt över att jag gått ut och handlat själv, gjort en budget t.o.m. för augusti månad (vanligtvis gör jag bara en månad i taget), gjort vad jag kan för att försöka dra in mer pengar och pratat med min mamma i telefon i över en timme. Har ju svårt att komma överens med henne och därför känner jag mig stolt som lyckades göra det, dessutom utan att skrika på henne för att hon är jobbig. :P

2011-06-06 @ 13:00:07
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Emma

Starkt Sarah du fortsätter att inspirera mig!

2011-06-06 @ 15:10:55
Postat av: Lina

Skitsnygg hängelkjol!! Vart hittar man en sån?



Bra att du vågar visa armarna, har du tyckt att det varit "fläskiga" eller har du skurit i dem?



/Lina

2011-06-06 @ 17:13:42
URL: http://www.linalicious.bloggplatsen.se
Postat av: Henrik_

Du som är gudomlig.

2011-06-06 @ 19:41:01
Postat av: Angelica

bra gjort! hatar också att visa armar, men har också udda nog blivit mer bekväm :)

2011-06-08 @ 01:44:07
URL: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0