Annonser från BloggPartner

Macabre

Hej alla läsare!

''Slutet är ganska snyggt och filmen har ett obehag som finns igenom hela filmen.''


Macabre: "Macabre" utspelar sig i stort sett i ett ännu större hus mitt i staden och handlar om Jane som har en hemlig älskare. Janes två barn är ensamma en dag och flickan dränker helt plötsligt sin bror i badkaret. Jane och hennes kille får bråttom när flickan ringer och berättar att brorsan är död. I ilfart åker de iväg och färden slutar med att bilen kraschar mot ett stålräcke, vilket klipper av älskarens huvud. Jane klarar sig utan fysiska skador, men hamnar på ett mentalsjukhus i ca. ett år innan hon återvänder till huset. I huset bor också en blind snubbe vid namn Robert som till en början sköter sig själv och skiter i andra. När det verkar som om Jane har hittat en ny älskare blir Robert nyfiken på vem det är. Ju mer Robert får reda på, desto fler saker är det som inte verkar stämma riktigt. Han får använda alla möjliga knep för att få reda på vem Jane's nya älskare är.

Idén är ganska makaber, men den når inte upp riktigt till dagens standard vad gäller chockvärde. Det jag gillar mest med skräckfilmer från 70 och 80-talet är slutet på filmerna och det var även det jag gillade mest i den här filmen. Slutet är ganska snyggt och filmen har ett obehag som finns igenom hela filmen. Skådespelarinsatserna är inte de bästa och ibland kändes den lite tråkig och mer blod och gore hade inte skadat heller haha, men klart en godkänd film som jag är glad över att ha i filmsamlingen.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Micke

Flickan som dränker sin bror, är ganska creepy.

2011-06-04 @ 17:19:39
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/
Postat av: Petra

sv: haha va roligt ändå! sånt är så läskigt när det händer :) ska sändas hela dagen imorgon så då får man kika lite! dock tror jag det är den säsongen som dom visade förra sommaren också haha

2011-06-04 @ 20:18:35
URL: http://tvtown.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0