Annonser från BloggPartner

Bachelor Party

Hej alla läsare!

''Det som sänkte betyget var att Tom Hanks inte kändes helt rätt på en del ställen i filmen''Bachelor Party: Buschauffören Rick Gasko är förlovad med den rika tjejen Debbie Thompson, vilket inte är helt problemfritt. Debbies pappa tycker att Rich är en förlorare. För att se hurudan Rick egentligen är klär Debbie och hennes vänner ut sig till prostituerade och planerar delta i Ricks svensexa.

En komedi som faktiskt fick mig att skratta några gånger och som inte gick över den där gränsen då allting i filmen bara känns löjligt och överspelat. Det som sänkte betyget var att Tom Hanks inte kändes helt rätt på en del ställen i filmen och att det gick lite för lång tid ibland mellan skratten.

Vissa utav situationerna som karaktärerna utsattes för var roliga och lite påhittiga, men annars stack filmen inte ut så mycket bland andra komedier. Det var bra att det åtminstonde hände någonting nästan hela tiden som gjorde att man gärna hängde med och satt intresserad. Kul tidsfördriv, men ingenting jag har tänkt på och skrattat så mycket senare.
Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0