Annonser från BloggPartner

Tooth & Nail

Hej alla läsare!

After dark horrorfest: Handlingen kretsar kring en grupp människor i en postapokalyptisk värld som tar skydd i ett övergivet sjukhus. Ett gäng mordiska kannibaler blir varse om deras existens och snart följer en blodig kamp för överlevnad.

Denna börjar ganska svagt, men blir bättre då kannibalerna introduceras in i storyn och två utav dem spelas utav Vinnie Jones och Michael Madsen, vilket var kul. Jag tycker att det är kul när stora stjärnor som dem är med i skräckfilmer och stöttar den industrin. Det fanns en hel del blodiga moment och lite originella idéer, men ibland räckte det inte ändå ut. De kunde gärna ha utvecklat mer om vad som hände innan allting blev som det blev i filmen, varför har alla dött? Varför finns det ingen mat? Då hade den funkat ännu bättre. Den var underhållande för stunden och funkar att se på natten om man vill kolla på en skräckis.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Eyeless

Jag tycker det är synd att många av 8-films-to-die-for-filmerna inte är så bra; speciellt inte i jämförelse med Masters of Horror. Å andra sidan så är ju denna serie till för nybörjare och den andra för mästare ^^ Men Mulberry Street var iaf väldigt bra tycker jag :)

2010-09-16 @ 14:02:27
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0