Annonser från BloggPartner

Hej gumman, du var en tönt förut, men kan jag kanske få en roll i din film nu?

Hej alla läsare!

''men att göra det bara för att oj Sarah kan ju faktiskt lyckas är bara patetiskt.''Jag blir så trött på såna som tar kontakt med mig bara för att få en roll i filmer jag kommer göra eller vet att jag ska gå en match i MMA och är plötsligt jättesnälla. Jag menar då människor som innan har varit elaka och slutat prata med mig och efter 2-3 år börjar höra av sig och undrar om dem kan få spela i mitt nästa projekt. Jag vet vilka som har varit mina riktiga vänner och även vilka jag kan vända mig till för hjälp med mina projekt. Folk som förut har tyckt att jag har varit en tönt och en nörd skriver plötsligt hej gumman det var så längesen, hur går allting med dina filmer? Kan man kanske få en roll, jag har alltid velat bli en skådis och nej det är inte okej, hos mig får såna människor inga roller eller respons tillbaka.

Om man redan är kompis med mig eller har de tekniska kunskaperna som krävs för att kunna jobba med mig är det självklart okej och bara bra att kontakta mig om man vill jobba med mig, men att göra det bara för att oj Sarah kan ju faktiskt lyckas är bara patetiskt. Jag får några mejl lite då och då från just ''kompisar'' som bara vill ha kontakt med mig för att bli skådisar.
Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: althea

Åh men så sorgliga människor..Påminner vagt om en en fd kompis som lackade ur för att hon inte var bjuden på mitt bröllop. Människor är lustiga

2011-03-28 @ 16:36:02
URL: http://altheatrollet.blogg.se/
Postat av: Elina

Nä fyfan, sånna har jag också fått efter mig lite, som vill "hjälpa mig med ljuset" bara för att jag råkar få jobba med lite kändisar med jämna mellanrum... Nää, spräng dem allihop!! You go girl! :)

2011-03-28 @ 17:31:19
URL: http://fiskelina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch, bort med såna människor!

2011-03-28 @ 18:10:55
Postat av: Elina

Jo men det är väl så! Gjorde dom allt för att stå i rampljuset i skolan osv, (även om det också innebar att trycka ner andra...) så gör dom det nu med på äldre dar!!Tja just nu är det rätt lugnt, i veckan ska jag köra ljus på en "lokal" stjärna; Miss Li, sen är det lite dansshower och så Peace & Love i sommar..! :) Jag jobbar som förskolelärare/fritidslärare också så jag får ljusa när jag har tid... :)

2011-03-28 @ 19:32:00
URL: http://fiskelina.blogg.se/
Postat av: Ellen

Hum.. Det finns väl rätt gott om sådana konstiga personer.. som "inte" har gjort något dumt och som helt plötsligt är väldit intreserad över att man ska umgås:/... (Ibland funderar jag på om de är medvetna om vad de håller på med...)

2011-03-28 @ 20:12:17
URL: http://ps-movies.blogspot.com
Postat av: Linda

Cool bild! EA insprierad mån tro?

2011-03-28 @ 21:14:36
URL: http://thekanel.blogg.se/
Postat av: Candy

Ganska äckligt att de vill "bli din vän" & ska hålla på & fjäska för dig nu bara för att de vill kunna få något av dig. Det är ju ett utnyttjande utan dess like. Och varför ska du hjälpa dem när de betett sig som svin åt mot dig?Idioter är vad de är, det kan du hälsa dem från mig. ;)

2011-03-29 @ 00:38:05
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Aficionadon

Fuck 'em.

2011-03-29 @ 11:51:38
URL: http://aficionadon.blogg.se/
Postat av: Millan

Ett bevis på att de själva inta kan lyckas med vad det nu är som de gör!

Karma, what goes around, comes around!

Trampa på dem (bokstavligt talat)! :D

2011-03-29 @ 18:22:57
URL: http://trustingeternity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0