Annonser från BloggPartner

American Crime & Girl next door

Imorgon efter filmredovisningen så ska jag posta min film på youtube och här, så att ni kan få se den! Idag har jag inte hunnit göra mycket alls, festade inatt så sovmorgonen blev väldigt lång idag, men jag har hunnit se klart på Underworld: Evolution, den var bra, men inte lika bra som ettan.
Jag har väldigt stor lust att köpa The Girl next door av Jack Ketchum (Inte komedin) som är en verlighetsbaserad historia på vad som hände Sylvia Likens, fast i den filmen är namnen ändrade, men det är en film som påverkade mig starkt och det finns en scen som fick mig att gråta. En annan film som också baserar sig på det som hände Sylvia är American Crime med Ellen Page, som också är väldigt bra. Jag har American Crime och ska nog se om den ganska snart.
Sylvia och hennes lillasyster blev tillomhändertagna utav Gertrude Baniszewski för att deras mamma blev satt i fängelse för stöld och Gertrude, tillsammans med grannbarnen utsatte Sylvia för våld  och tortyr. Riktigt hemskt och otäckt, men jag tycker att ni ska se båda filmerna.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Metalnallen

2 hyfsade filmer!

2009-11-15 @ 17:22:23
URL: http://metalnallen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0