Annonser från BloggPartner

Rosa hår

Hej alla läsare!

Jag har inte gjort så mycket idag, ska snart äta. Min pojkvän håller på och lagar mat och jag får inte veta vad det är, så det ska bli spännande. Jag håller även på att kolla på The Strangers nu. Jag har hunnit rita en hel del i helgen, så jag kommer lägga upp de nya bilderna så fort jag kan.

Jag ville passa på att visa hur jag såg i rosa hår. Jag var 17 år då den här bilden togs. Det var på ett polskt bröllop och de som gifte sig ville att alla skulle blåsa bubblor istället för att kasta ris och efter att man hade druckit lite, så var det jätteroligt att blåsa bubblor.

Har ni haft några annorlunda hårfärger?


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Väldigt fint! Jag har haft svart hår med en lila infärgning, det är nog ganska annorlunda. Annars har jag bara haft röda infärgningar och det är kanske inte så jätteannorlunda... ska scanna in bilder på det någon dag för det var fint i alla fall. ^^ Till sensommaren kör jag nog på det igen, men nu satsar jag på att bli så blek att jag kan bli blåhårig igen. Efter blått hår ska jag bleka så att jag kan ha rosa!Svar om Hostel: Det förvånar mig inte med tanke på att du gillar Inside. >_<Svar om Juno: Hon är nästan läskigt bra, har du sett henne i An American Crime och Hard Candy?Svar om The Exorcism of Emily Rose: Ja, och intressant att den är baserad på en sann historia!The Uninvited: Tänk vad olika smak man kan ha. =P Men den är ju kanske inte så mycket skräckfilm som ett psykologiskt drama.Inside: Haha! Ja, så är det nog. >_< Bäst att vi inte pratar om den när vi käkar sushi. ;)

2010-01-25 @ 21:02:57
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Candy

Sv. om Battle Royale: SKRÄMMANDE bra är den! Åh, måste se den snart igen. ^^Sv. om Lost Highway: Absolut, hans filmer är väldigt mystiska och går att tolka på många olika sätt.

2010-01-25 @ 21:05:23
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Mochride - mitt hjärtas röst

Jag färgade håret rött, väldigt rött, under flera år. Har också haft det svart med röda slingor/röda partier.

2010-01-25 @ 23:19:36
URL: http://mochride.blogg.se/
Postat av: naztybunny

Jag har tränat :) E nog det enda vettiga hihi

2010-01-25 @ 23:53:10
URL: http://naztybunnyswe.blogg.se/
Postat av: Frida

hmm, jag har färgat håret väldigt mycket, men det galnaste har väl varit svart page i början av nian och lite senare vinrött axellångt typ... i mellanstadiet var jag som besatt av kopparrött, ett tag i första ring var det nästan blondt och sen gick jag tillbaka till mörkbrunt ett tag

2010-01-26 @ 03:05:46
URL: http://thefridayway.blogspot.com
Postat av: Elin ♥

Häftig hår färg! :D

Jag har bara haft rosa slingor i mitt blonda hår en gång, annars ingen konstig hårfärg :)

2010-01-26 @ 08:50:19
URL: http://dizzylicious.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha dom var riktigt goda :D Tryckte i mig hela 4 st igårkväll, sen dog jag lite och åkte på bio och såg Avatar :)Va roligt med bubblor istället för ris! Polska bröllop är verkligen en kategori för sig. Den mest udda hårfärgen jag har haft måste ha varit när jag var mörkröd/vinröd i ca 2 år. Det var lite ballt faktiskt!

2010-01-26 @ 09:29:36
URL: http://rockgrodan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0