Annonser från BloggPartner

Prom Night vs Prom Night 08

Hej alla läsare!♥

Det har talats en hel del om filmerna Prom Night, den senaste tiden, speciellt nu när re-maken släpptes 2008. Jag har sett båda och originalet är mycket bättre än re-maken (så som det brukar vara). Visst originalet var inte väldigt bra, men helt okej. Jamie Lee Curtis (The Scream Queen) spelade huvudrollen  och jag gillar henne som skådespelerska, speciellt i Halloween originalet. Re-maken var väldigt tråkig, hade knappt någonting med originalet att göra och jag somnade nästan. Tråkiga mordscener, ingen spänning alls och jag orkar inte mer med såna här tråkiga re-makes.

Jag tänker inte avslöja så mycket utav handlingen, för då kanske jag råkar avslöja viktiga saker för originalfilmen, men re-maken avslöjar allt från början redan. I huvudrollen för nya Prom Night finns Brittany Snow, som även är med i hairspray.

Jamie Lee Curtis vs Brittany Snow?

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Johanna

(sv) Ja du jag gillar nog mäst sexan. Men faman var också bra. Tycker de som var med var bättre förut en nu. Du då?Kramiz

2010-01-21 @ 16:49:46
URL: http://johannathedreamer.blogg.se/
Postat av: fannie

min förra blogg adress var modeoraklet.devote.se men jag har nu bytt till fashionillustrations.devote.se och jag följer fortfarande din och jag undrar om du vill följa min nya istället? många kramar!

2010-01-21 @ 16:51:36
URL: http://www.fashionillustrations.devote.se
Postat av: Claaaudia

Tack ;:)

2010-01-21 @ 18:33:07
URL: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag tycker remakern är okej, fast vad jag inte viste va att detta är en remake.

Men den är ingen höjdare i mina ögon..

2010-01-21 @ 20:05:47
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0