Annonser från BloggPartner

Paranormal Activity 2

Hej alla läsare!

Efter att ha upplevt vad de tror är en rad av inbrott sätter en familj upp kameror i hemmet. De inser snart dock att de kommande händelserna är mer hotfulla än vad de någonsin kunnat tro.

Jag vet inte varför spöken, demoner och övernaturliga väsen skrämmer mig så mycket. Det är just såna filmer som gör att mitt hjärta slår snabbare och får mig att krama hårdare om biostolen. Det som är kul med att se skräckfilmer på bio är att höra hur mycket publiken skriker och se hur alla hoppar till. Filmen var ganska långsam, precis som första, men det gjorde ingenting för jag tycker att de har byggt upp stämningen riktigt bra och man sitter på helspänn ändå. Den innehåller en hel del skrämmande scener som kommer att få er att hoppa till och kanske tillochmed skrika till. Jag tycker att det är jättebra att man aldrig får se det övernaturliga för jag tror bara att det skulle bli fånigt då.

Jag imponeras utav hur bra dem har regisserat den lilla pojken som reagerar precis rätt på de rätta ställena och jag kan ju spoila litegrann genom att säga att Katie är tillbaka! Ja, ni minns hon från ettan? Jag gillade henne väldigt mycket i ettan och tycker att det var kul att hon var med i denna. Denna knyter ihop båda filmerna väldigt bra och jag är väldigt nöjd. Jag önskar verkligen att fler såna här filmer övernaturliga filmer görs för jag vill se fler såna här på bio. Jag tycker nog att ettan var snäppet bättre och läskigare, men jag vill jättegärna ha denna på blu-ray och se båda efter varandra någongång mitt i natten.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0