Annonser från BloggPartner

Strangeland

Hej alla läsare!

''Något som också är till en fördel för filmen är att Robert Englund är med''Handling: En sadistisk psykopat lockar till sig ungdomar via internet, för att sedan utsätta dem för fruktansvärd tortyr. När Genevieve Gage och hennes väninna luras i fällan och väninnan hittas död gör Genevieves pappa Mike, en hårdnackad polis, allt för att hitta sin dotter. Spåren leder honom in i en fasansfull värld av invigningsriter, kroppsliga ritualer och tortyr.

Den började ganska intressant och två tonårstjejer presenterades som var inne på en internetchat. Man fick en känsla utav att något skulle gå fel på en gång, vilket det också gjorde. Filmen är ganska kort och det hinner hända en del, men tyvärr är Captain Howdy inte särskilt intressant.

Ingen utav karaktärerna i filmen har någon märkbar utveckling och det kändes lite jaha i slutet. Vissa scener hade potential som piercingscenerna och hämndscenerna i andra halvan utav filmen. Något som också är till en fördel för filmen är att Robert Englund är med och han gör en bra insats. Tråkigt att ge den här filmen en tvåa, för den hade potential men ibland är det så.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Angelica

ballt! en vän till mig träffade robert oå sci-fi mässan i gbg! :D

2011-10-04 @ 01:06:56
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: Emma

Vill se!

2011-10-04 @ 11:38:20
Postat av: Anonym

Dålig film.

2011-10-04 @ 18:33:55
Postat av: placebohoe

Anonym: Japp

2011-10-06 @ 17:48:15
URL: http://placebohoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0