Annonser från BloggPartner

Bortkastad tid

Hej alla läsare!♥
 

''Jag blir så arg på mig själv då jag tänker på hur mycket tid jag har slösat på mina ätstörningar jag hade.''

 
Jag lät dem kontrollera mitt liv i 8 år. Det fanns väldigt många dagar då jag inte klarade av att gå ut, då jag inte kunde gå ut och äta middag med kompisar, jag kunde inte leva mitt liv helt enkelt. Nu när jag tänker tillbaka på det förstår jag inte hur jag kunde gå med på att vara instängd på det sättet. Jag kunde ha gjort så mycket bättre saker för att göra mitt liv bättre, istället gjorde jag det bara sämre för mig själv. Jag är otroligt glad att jag tänker helt annorlunda idag och kan leva ett liv utan att ständigt tänka på mat och hur jag kan undvika att äta den. 
 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Jonas

rätt iinställning. Du är en förebild för många:)

Svar: Tack :)
Placebohoe

2012-07-01 @ 14:15:04
URL: http://jonaslindh.wordpress.com/
Postat av: Candy

Åh, jag förstår att du blir arg när du tänker på det och att det upplevs som bortkastad tid. Men hur klyschigt det än kan låta: kanske har du lärt dig något viktigt av den tiden? Det har ändå format dig till den människa du är idag- allt en är med om, formar ju en. Så brukar jag i alla fall försöka tänka om saker och ting, speciellt när jag tänker på en tid i mitt liv jag upplever som bortkastad. Att kanske har jag lärt mig något viktigt av den tiden, kanske var den krisen nödvändig för att jag skulle utvecklas till en bättre människa (jag tror faktiskt det, att människor genomgår kriser för att "något" vill att vi ska utvecklas och "levla upp" i livet). Sen är det klart att det vore underbart om en hade sluppit må så där himla dåligt, det suger ju liksom när en är inne i det och dessutom kan det vara jobbigt att titta tillbaka på dumheter och tråkigheter, men utan allt det där kanske du varit en mindre komplett människa, vem vet?

Försök förlåta dig själv för det du gjorde mot dig då. Och du, jag är glad över att du mår bättre idag för det förtjänar du. <3

2012-07-01 @ 16:15:41
URL: http://sugarhearted.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0