Annonser från BloggPartner

Saw IV

Hej alla läsare!

Jigsaw och hans lärling Amanda är döda, och de två FBI-agenterna Strahm och Perez anländer för assistera detektiv Hoffman med att plöja igenom vad Jigsaw lämnat efter sig. SWAT-chefen Riggs rövas dock bort och kastas in i ett spel som vi inte är helt obekanta med och han gör det för att rädda livet på några bekanta ansikten.

Jag gillade att denna hade en mer blåaktig ton i sig, precis som att den andra filmen mer hade en grönaktig ton, jag faller verkligen för färger i filmer. Den första fällan i denna filmen är helt genial. *Spoilers* Den börjar med att två män vaknar upp i samma rum, en har igensydda ögonlock och den andra har sin mun igensydd, så det gör det ganska svårt för dem att kommunicera med varandra, samtidigt som de är fastkedjade vid en maskin som gör allting värre. Jag försöker alltid att absolut inte se eller veta något om en saw-film innan jag ser den på bio, men just den här första scenen råkade jag se lite av innan jag såg Saw IV, men det gjorde inget för jag såg inga spoilers utan blev ännu mer taggad för hur det skulle gå för dem.

Jag tycker också att atmosfären faller lite i denna också och den är väldigt intressant, men inte lika intressant som första och andra. Den här är även den som många tycker är mest förvirrande på grund utav slutet och jag förstår det, därför ska man helst se Saw III precis innan man ser denna film, annars kanske man blir helt förvirrad och inte förstår någonting.

 


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Här knöt de ihop allt väldigt bra tycker jag, jag blev inte alls förvirrad av slutet. Här kunde serien gärna fått sluta. =P

2010-10-28 @ 21:32:57
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0