Annonser från BloggPartner

Ekusute: Hair extensions

Hej alla läsare!

Halloween film nr#8: Ekusute - En skräckis om frisörer och hårförlängning. Tulltjänstemän hittar en container full av hår och en död, hårlös kvinna. Under obduktionen upptäcker man att liket saknar organ, det är i stället fyllt av hår. Bårhusvakten Yamazaki får ett infall att ta hem liket, och snart börjar hår växa ut på det. Parallellt följer vi frisörlärlingen Yuko och hennes väninnor på salongen Gilles de Rais. En dag kommer Yamazaki in till salongen med hårförlängningshår att sälja.

Jag gillade denna, äntligen börjar Japan göra väldigt bra skräck igen. Jag har aldrig varit särskilt imponerad utav The Ring och The Grudge och nu är det skönt att äntligen ha hittat Hair Extensions. Den var väldigt snygg och jag blev grymt imponerad utav hur det hade använt håret på olika häftiga sätt. Regissören Shion Sono har även gjort Suicide club som jag också gillade. Jag hoppas på att få se mer filmer utav honom. Filmen blir galnare och konstigare ju längre in man kommer och det är precis sådant som jag gillar. Den handlar inte bara om hår, utan även om en liten misshandlad flicka som Yuko får ta hand om och jag kände väldigt stor sympati för henne och tyckte att hon spelade väldigt bra. För er som både gillar hår och skräckfilmer så är detta en perfekt film.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Can't wait to have it back from you. ;)

2010-10-26 @ 13:59:15
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: aeel

haha men guh, jag tycker många filmer med japaner/kineser och de gör bra sräck,. alla passar så bra att vara med i filmerna också, dom ser lite små läskig ut när dom har en bra schen.. måste se den där filmen :D älska skräck!!

2010-10-26 @ 16:53:46
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/
Postat av: aeel

sv:okej a va bra:D

2010-10-26 @ 17:09:12
URL: http://emmalindqviist.blogg.se/
Postat av: Ina

Åh den här verkar häftig, måste ses. Tack för tipset!

2010-10-26 @ 17:09:20
URL: http://imprint.blogg.se/
Postat av: Hanna

Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se. Just nu är det sista chansen att delta i min tävling. I bloggen hittar ni också lite nya foton, modereportage m.m. Dessutom tar jag gärna emot lite maskeredtips! Så klicka helt enkelt in på http://wordsbyme.se! Trevlig kväll!

2010-10-26 @ 20:27:08
URL: http://wordsbyme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0