Annonser från BloggPartner

Saw III

Hej alla läsare!♥

Den grymma mördaren Jigsaw har än en gång lyckats fly och håller sig gömd från poliserna som letar efter honom. Fast den här gången är han skadad och är nära på att dö. För att försöka överleva kidnappar han doktorn Lynn Denlon som blir tillsagd att hålla Jigsaw vid liv under tiden som hans nya lärling Amanda torterar ett annat offer som kämpar sig igenom fällor för att rädda en speciell persons liv.

Som vanligt så föll denna mig i smaken, men inte riktigt lika mycket som den första och andra filmen gjorde. Det var någonting med atmosfären som inte gjorde den lika bra, men jag gillade ändå den här väldigt mycket. Jag tycker nog att denna var mer brutal än de andra två. Jag tycker att det är bra att man varken vet ut eller in innan slutet, om man ens vet någonting mer då.

Eftersom att detta är en filmserie och att varje film är en bit utav pusslet så ska man inte förstå precis allting i slutet, utan det hoppas jag att man får göra med den sista filmen. Som vanligt så är fällorna smarta och plågsamma, men dem har alltid en mening. Jag har läst väldigt många saw-fällor som fansen har gjort själva och jag är väldigt imponerad över dem, det är så kul att se att Saw-filmen har påverkat miljoner med fans inklusive mig. Jag har själv skrivit och illustrerat egna saw-fällor.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Den här & femman gillar jag minst. Den här för att som du säger, det är inte samma atmosfär. Sen tycker jag vissa saker var för äckliga, som tex. det där med grisarna. Jag är vegetarian, jag pallar inte att se sånt på film.

2010-10-28 @ 20:07:00
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Anonym

skall vi följa varandra på bloglovin? har också en film blogg typ ;-)

2010-10-30 @ 20:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0