Annonser från BloggPartner

Dracula : Prince of Darkness

Hej alla läsare!

Uppföljare till "I Draculas klor". Christopher Lee är tillbaka som greven. Den här gången återuppväcks han av sin ondskefulla lärjunge Klove. Han härskar nu på ett slott i Carlsbad till vilket två par på genomresa i Östeuropa beger sig, trots varningar från en präst och deras vagnkusk som förskräckt lämnar dem åt sitt öde. De tas dock vänligt emot av Klove, vars härskare väntat i flera år på besök…

Detta är den senaste Hammer-filmen som jag har sett. Hammer-filmer är alltid charmiga och man känner sig trygg i dem på något sätt. Jag gillar speciellt ljuset och färgerna i dessa filmer och blodet är sådär härligt ljusrött som just passar för såna här filmer. Christopher Lee är riktigt grym som Dracula, men filmen når inte helt fram. Situationen som de var i kändes aldrig riktigt farlig och ibland kändes den lite långtråkig, men på det hela stora får den en stark trea.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Becka

se dem de äger!

Jo men det är typ om en tjej som är dömd till evig olycklig kärlek. Väldigt komplicerad handling. Manuset är snart klart! Är taggad som faaan!!!

2010-10-08 @ 20:35:28
URL: http://apirateslifeforme.blogg.se/
Postat av: Ina

Jag har bara sett första, visste inte ens att det fanns en uppföljare tack för infon! =D

2010-10-09 @ 00:37:50
URL: http://imprint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0