Annonser från BloggPartner

Thaiboxningsmatch 23/11

Hej alla läsare!♥
 

''Efter det gick jag tillbaka till omklädningsrummet där coacherna Oskar och Kenny satt och väntade.''

 
Jag gick min första Thaiboxningsmatch i D-klass i -55 kg 23/11. Efter att invägningen var klar gick vi fyra som skulle tävla in till ett omklädningsrum där vi åt och drack. Jag hade en pastasallad med kyckling + mandariner. Jag hade en yoggi, en energidryck och en flaska med tropisk saft som jag drack upp ganska fort och sedan drack jag vatten. Vi satt och snackade en del innan det var dags för läkarkontrollen. Den skulle gå snabbt, men det tog tid att komma in till läkaren, men när jag väl var där inne så tog det bara 2 minuter och sedan var jag godkänd för att fightas. Efter det gick jag tillbaka till omklädningsrummet där coacherna Oskar och Kenny satt och väntade. Jag satt kvar en stund och sen fick jag veta att jag var första matchen på fightcardet så jag satte på mig mina fightkläder och började värma upp med coach Oskar och sen så tränade jag lite med Ed, som också skulle gå match. Jag var inte lika nervös som jag var inför shootfightingmatchen och kände mig ganska lugn. 
 
Jag är i rött och min motståndare i blått. Bild tagen av min mmacoach Fidde.
 
Efter en stund fick jag sätta på mig allt skydd, handskar, benskydd och magplatta. Efter några minuter var det dags att gå till ringen och jag var helt fokuserad på matchen hela vägen till ringen och tänkte inte på annat. Jag gick in i ringen och vi kom på att jag inte hade någon hjälm så det tog några minuter att hitta en, men tillslut fick jag den och efter det såg jag att måna kompisar från klubben hade kommit för att se oss gå match och jag blev väldigt glad. Jag var först i ringen, min motståndare hade inte kommit ännu och jag väntade ivrigt på att få se henne. Efter några minuter kom hon in i ringen och hon tittade på mig hela tiden och jag tittade på henne. Efter en liten stund började matchen. Efter varje rond fick jag väldig bra tips av coach Oskar och Kenny och inför tredje ronden visste jag precis vad jag skulle göra för att vinna matchen. 
 
''men efter att ha sett så många konstiga domslut på olika mmamatcher så vet man aldrig hur det kommer gå''
 
Efter att matchen var slut så kändes det som att jag vann, men efter att ha sett så många konstiga domslut på olika mmamatcher så vet man aldrig hur det kommer gå och jag hoppades innerligt att jag hade vunnit. Domarna höll i våra händer medan resultatet lästes upp och min hand lyftes i luften och jag blev så otroligt glad att jag hoppade upp och ner av glädje. Jag vann min första Thaimatch och nu kunde jag lugna ner mig och njuta av att se dom andra från min klubb gå match och jag kunde stå och snacka med vännerna som kom och tittade på mig. 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner

Trackback
RSS 2.0