Annonser från BloggPartner

SW, Shootfighting, MMA?

Hej alla läsare!♥
 
Nu är det snart dags för tävlingar igen, senast jag tävlade var i Paris, november, 2012. Först ska jag tävla på SGL den 31 Mars, det blir sw-matcher. Jag vill även åka iväg och tävla i Tyskland i maj där man tävlar om NAGA-medaljer. Jag har gått en hel del sw-matcher och jag tycker att det är roligt, men nu känner jag verkligen att det är dags att gå min första shootfightingmatch. Jag är riktigt sugen på det och jag hoppas på att få en match då våran klubb håller Shootfightinggala i juni. 
 
 
Jag längtar tills jag får gå en shootfightingmatch, då får jag äntligen reda på om jag är bra eller inte mot någon i samma viktklass. Visst har jag tvivel och massor med onödiga tankar i huvudet och de flesta negativa tankarna handlar om att förlora alla matcher jag går och att jag helt enkelt inte besitter dom tekniker som krävs, men jag hoppas få bort sådana tankar. Tävlingsnerver är också en sak, jag blir väldigt nervös innan match, inför varje sw-match jag har haft har jag varit så nervös att jag tänkt gå därifrån och inte vara med, men sen när matchen väl har satt igång så tycker jag att det är jätteroligt.
 
 
Detta år ska jag tävla så mycket jag kan, försöka få bort dom dumma tankarna, vara positiv, tro på mig själv och ha roligt.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0