Annonser från BloggPartner

Skräckfilm = Många subgenres, fatta det!

''Många säger att filmer som Saw & Hostel inte är skräckfilmer för att det är mycket blod, tarmar osv i dem och att dem inte ska klassas som riktiga skräckfilmer, IDIOTER säger jag bara.''


Jag blir så irriterad på människor som tror sig veta allt om skräckfilmer, men som inte ens vet ifall en film är en skräckfilm eller inte. Många säger att filmer som Saw & Hostel inte är skräckfilmer för att det är mycket blod, tarmar osv i dem och att dem inte ska klassas som riktiga skräckfilmer, IDIOTER säger jag bara. Skräckfilm är ett samlingsnamn för att olika subgenres som finns, som torture porn, splatter, slasher, klassiker, monster, eco-horror osv. Snälla fatta det!!!! Jag läste ett inlägg hos Candy förut om några som bara tyckte att asiatiska spökfilmer eller något sånt var skräckfilmer och att inget annat var det för att de var ''för äckliga'', jag blir så aaaaarg.
Är det något jag stör mig på så är det sånt här! Jag har tagit upp subgenres i min blogg och dem ska finnas någonstans i min filmkategori. Jag har kollat och verkligen läst mig in på skräckfilmer i snart 11 år och kan stolt säga att jag är skräckfilmsexpert och därför stör jag mig på folk som ser en skräckfilm och säger att dem älskar skräck och kan så mycket om det och sen tycker dem bara att en viss genre bara är skräck. För att läsa lite mer om subgenres så klicka in er här, jag har inte skrivit upp alla subgenres men några.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Angelica

förstår mig på kännslan, får samma sak när folk pratar om musik eller något band som man lyssnar på och ja... men tror att många tänker kanske vad skräckfilmer är, är det man själv blir rädd av. Men självklart har du rätt. :P

2011-01-16 @ 20:24:36
URL: http://mataduvor.blogg.se/
Postat av: Tommy

Tyckte dom det :)

Det är väl snarare så att Asiatiska spökfilmer är mer rysare än skräck. Sen gillar jag inte att man ska dela in saker i olika fack, för mig är det skräck det handlar om, vem bryr sig om det heter torture porn eller nått annat? Allt är ju skräck.

2011-01-17 @ 00:38:07
URL: http://www.ramrod.se
Postat av: Aficionadon

Ja, dra ballen i gruset alltså. Att det just var japanska skräckisar som höjdes till skyarna gör inte saken bättre. Gissar på att dom var 12, 13 som mest.

2011-01-17 @ 13:29:27
URL: http://aficionadon.blogg.se/
Postat av: Candy

Haha, hatar när folk uttalar sig som om de VET trots att de är helt fel ute. Okej att föredra vissa saker, att t.ex. inte gilla "för äckliga" filmer är ju helt lugnt med mig... men att säga att de inte är skräck bara därför är ju helt retarded måste jag säga.Jag har dock inte stenkoll på subgenres så jag brukar undvika att uttala mig om vilken subgenre någonting tillhör om jag inte är/känner mig helt säker, men man märker ju oftast om det är en skräckfilm i alla fall. :)

2011-01-17 @ 14:15:52
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0