Annonser från BloggPartner

Skräckgenren i mitt liv

Hej alla läsare!♥
 

''Det finns några saker i mitt liv som jag lever för och som får mig att vilja kliva ur sängen på morgonen och skräckfilmer är definitivt en av dom.''


 
Många förstår inte riktigt min fascination för skräckfilmer, men den har alltid funnits. När jag var liten, 4 eller 5 år handlade min favoritsaga om en lieman som kom och hämtade döende människor. Jag lästa sagor som hade mycket blod och död i sig och jag tyckte aldrig att det var konstigt på något sätt. Den första skräckfilmen jag såg var Halloween 1978 vid 6-års ålder och den filmen kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag fortsatte att bli mer och mer insatt i skräckfilmer och hyrde alltid någonting läskigt och äckligt från videobutiken i Norrviken. Det jag oftast hyrde var Halloween-filmerna, Fredagen den 13:e filmerna och några enstaka andra slashers, vilket sedan har lett till att bli en av mina favoritsubgenres. I tonåren ville jag se mer konstiga skräckfilmer och då kom jag i kontakt med genres som splatter, gore och torture porn, vilket har lett till att jag har fått många favoriter inom dessa genres och att jag ständigt vill se riktigt bra handgjorda effekter och själv gör effekter. 
 
 
Filmer och då speciellt filmer med fokus på skräck och mörkare teman har alltid fått mig att må bra och tröstat mig när jag har mått dåligt. Jag har haft svåra perioder, men jag har tagit mig igenom dom lättare tack vare min passion för skräckfilmer. Jag har nästan bara skräckaffischer i mitt rum som omringar mig och jag mår oerhört bra när jag tittar upp och ser Nosferatu som tittar ner på mig. Jag har haft svårt att hitta människor som har haft samma fascination för dessa filmer som mig och det har känts som att folk har haft svårt att förstå mig och då har jag hellre velat stanna hemma ensam och kollat på nya skräckfilmer, för att mina favoritfilmer har aldrig gjort mig besviken. Ni som har följt min blogg ett bra tag vet hur mycket jag älskar skräckfilmer och att Sci-Fi mässan är en höjdpunkt på året för mig, för jag kommer alltid hem med nya skräckfilmer, skräckdockor och affischer. Det finns några saker i mitt liv som jag lever för och som får mig att vilja kliva ur sängen på morgonen och skräckfilmer är definitivt en av dom. 
 
Jag älskar min filmsamling, dom är min egna ''lilla'' familj. 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Stamp-E

vet hur det är... U are not alone... :D

2013-11-21 @ 08:07:38
URL: http://stamp-e.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0