Annonser från BloggPartner

Human Centipede 3

Hej alla läsare!♥
 

''Jag har fått lite info om vad tredje filmen kommer att innehålla och jag vill verkligen se den''


 
Human Centipede 3 är en film som jag längtar efter att få se. Jag är ett stort fan av de två första filmerna och gillar  att regissören Tom Six verkligen tänker utanför ramarna och skapar något som kan chockera och förvåna en publik som redan är så avtrubbad av allting som syns idag på tv och film. Jag blev tipsad om första filmen och hade egentligen ingen aning om vad det var för film innan jag såg den, det enda jag fick veta var att det tydligen skulle bli min kommande favoritfilm och första Human Centipede blev en av mina favoritfilmer. Att det skulle komma en uppföljare gjorde mig otroligt glad och jag var nyfiken på att se hur filmen skulle bli och jag fick höra att uppföljaren skulle få första filmen att se ut som en disneyfilm, vilket var väldigt lovande. Human Centipede II levde upp till mina förväntningar och lite till.
 
 
 
En skräckfilm som inte bara kommer med något nytt utan är snygg och smart också, har en huvudkaraktär som gör sin roll så bra att han skulle ha vunnit en oscar för den rollen om filmen inte vore en skräckfilm. Efter ett tag fick jag reda på att det skulle komma en tredje film, den sista i denna underbart bisarra trilogi och jag kissade nästan på mig av förtjusning. Jag har fått lite info om vad tredje filmen kommer att innehålla och jag vill verkligen se den, gorehounden i mig klarar nästan inte av att vänta längre, men jag är tvungen för filmen kommer inte ut förrän nästa år. Många hade tvivel inför hur den andra filmen skulle kunna genomföras med idén om en human centipede som skulle bestå av 11 människor, men det funkade alldeles utmärkt och Six löste det på ett riktigt bra sätt. 
 
 
 
Den tredje filmen kommer utspela sig på ett fängelse och då kommer det nog märkas tydligt att Six drar in politik i detta och då kan man ställa sig frågan, vill han på något sätt få The Human Centipede att bli det ultimata fängelsestraffet? Jag kan tänka mig att något som skulle göra den tredje och avslutande filmen riktigt intressant är att en oskyldig människa blir satt i fängelse och får som straff att vara med i en Human Centipede.  2014 kommer bli ett bra filmår och ett riktigt bra skräckfilmsår tror jag. 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0