Annonser från BloggPartner

Skräckkväll

Hej alla läsare!♥
 

Idag har jag gjort en hel del och ikväll blir det MMA.

 
 
Igår spenderade jag Halloween med Jaocb och Angelica. Hemma såg jag om The Loved ones och hos Angelica såg jag om Human Centipede 2 och Children of the corn. 
 
 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Lina

Sarah, du har väll ett gäng bloggläsare varje dag? Så vad jag undrar är om nästan alla dina läsare mystiskt har försvunnit? Min statistik rasade drastiskt igår och det är samma sak idag. Jag vet att mätningen hängde sig för någon dagsedan och därefter blev allt knas. Jag har tappat nästan alla mina läsare på en dag och det är lite mysko kan jag tycka. Så jag undrar ju självklart om andra med har fått problem.

Svar: Jo jag såg det iförrigår då hela statistiken försvann, men det verkar ha löst sig idag. är det så för dig fortfarande?
Placebohoe

2012-11-01 @ 19:55:42
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Emma

The Loved ones är jättebra! Tack för att du tipsade om den!

Svar: Varsegod, kul att du också gillar den, kom ihåg att du även får önska recensioner om du vill! :)
Placebohoe

2012-11-02 @ 12:52:43
Postat av: Lina

SV: Efter den statistik kraschen som hände den 30 okt (då allt stod på noll) så har jag i regel bara 40-50 läsare om dagen och det är en förlust på ca 70-80 läsare om dagen. Så antagligen har min mätning varit fel i 2 års tid eller så har nästan alla läsare övergivit mig på en och samma dag, eller så är blogg.se som strular och jag tror på det sista.

2012-11-02 @ 20:19:55
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0