Annonser från BloggPartner

Carved

Hej alla läsare!♥
 

''Denna filmen hade  kunnat använda sig mycket mer av denna story''

 
Carved: För trettio år sedan sattes en förort i skräck av en vålnad, en kvinna som innan sin död fick sitt ansikte vanställt av sin svartsjuke man. Iförd en mask och kappa gick hon fram till ungdomar och fråga om hon var vacker, med sitt vanställda anlete framme. Deras svar ledde dem nästan alltid till en plågsam död. Nu, trettio år senare, börjar ungdomar återigen försvinna spårlöst och förorten är återigen i skräck.
 
 
Jag har läst en hel del om denna Urban Legend som i grund och botten är att en kvinna med långt svart hår, klädd i en lång rock och ett vitt skynke för munnen går fram till en person. Hon frågar personen om hon är vacker och drar bort sitt skynke för munne och visar sitt uppskurna ansikte och om personen svarar ja dödar hon dem med en sax, svarar dem nej dödar hon dem också.
 
Denna filmen hade kunnat använda sig mycket mer av denna story och gjort allting bättre, den var inte läskig eller spännande och kändes ganska trist om man redan har sett ringu, ju-on och alla andra filmer i denna genre. Kvinnans blick var däremot ganska bra och scenen med de inlåsta barnen var bra, men för långtråkig för att kunna få godkänd. 
 
 

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Ella

Tack för tipset!

Svar: Varsegod :)
Placebohoe

2012-11-22 @ 17:40:27
Postat av: Angelica

Effekterna ser också ut att vara sjuuukt tarvliga.

Svar: Lika tarvliga som dina bajskorvar!
Placebohoe

2012-11-22 @ 20:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0