Annonser från BloggPartner

Jaws 2

Hej alla läsare!

''Början var helt okej, sen tappade filmen, men lyfte de sista 20 minuterna''


Jaws 2: Det har gått fyra år sedan hajen härjade i turistorten Amity. Polisen Brody oroar sig för att en ny haj ska dyka upp. När han börjar undersöka detta och hittar vad han tror är bevis är det ingen som tror på honom. Nu måste han ensam kämpa om att försöka få bort hajen en gång för alla och rädda stadens invånare från att bli hajmat.

Jag gillar Jaws väldigt mycket, men hade inga stora förväntningar på den första uppföljaren. Överraskande nog har den behållit en del utav spänningen från första filmen, men vid mitten tappar den lite i tempo och blir nästan tråkig.

Attackerna känns inte särskilt speciella och jag fick inte samma känsla som när jag såg första filmen. Skådespeleriet är bra och när det väl händer någonting lyfter filmen litegrann. Fotomässigt är den inte särskilt snygg eller lika klassisk som första filmen. Början var helt okej, sen tappade filmen, men lyfte de sista 20 minuterna med ungdomarna ute på havet.  Första filmen är klart den bästa i serien och denna uppföljare är näst bäst, denna får en svag trea.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: BlueRoseCase

Jag minns den här som rätt långtråkig till skillnad från trean och fyran som enbart är fjantiga. Men din recension gör mig sugen på att se om denna. Kanske jag får ta itu med alla fyra som en kommande filmserie i bloggen!

2012-02-22 @ 18:48:16
URL: http://bluerosecase.blogg.se/
Postat av: Micke

Tvåan når ju inte upp till Spielbergs film, men jag tycker det är en bra uppföljare, klart bättre än trean och fyran.

2012-02-25 @ 23:10:04
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0