Annonser från BloggPartner

Sarahs 2012

Hej alla läsare!♥
 

Nu listar jag mina höjdpunkter under 2012

 
Polenresor
Varje gång jag åkte till Polen det här året (Totalt 5 ggr) och träffade min släkt. Jag har alltid roligt i Polen nu när jag har kommit mycket närmare mina kusiner och andra vänner i Polen. 
 
Fårö med manuspiloterna
Det var riktigt roligt att åka till Fårö med min manusklass, vi var där i nästan en vecka och hade det riktigt roligt. Jag skrev mycket på mitt manus och vi umgicks ganska mycket. 
 
 
Anya
Det var härligt att börja vara aktiv inom filmskapandet igen och Anya är en av de kortfilmerna som jag är mest stolt över att ha skrivit och regisserat. Jag är även glad att mamma ställde upp som skådespelerska för hon är riktigt duktig och förstod precis vad jag ville förmedla. 
 
 
 
 
Infectious Blood
Det var grymt kul att få börja med att skapa projekt tillsammans med Angelica och Jacob. Vi har många ideér och jobbar bra tillsammans. Vi kommer skapa en hel del kortfilmer under 2013. 
 
 
Återuptagit kontakten
Jag har kommit i kontakt med gamla vänner, vilket har gjort mig glad. Jag är även glad för alla nya vänner som har kommit in i mitt liv. Jag har även insett hur viktigt det är med vänner och att ta hand om dem. 
 
 
Besatt på bio
Att få se en av sina kortfilmer på bio är något jag aldrig glömmer. Det är något min mamma aldrig heller glömmer då hon fick se sig själv på en väldigt stor bioduk. 
 
 
 2 silver på NAGA
Det var riktigt roligt att åka till Paris och vinna 2 silvermedaljer i SW. Jag vill definitivt åka utomlands för att tävla igen och jag hoppas på att få tävla utomlands i MMA inom en snar framtid. 
 
 
Sci-fi mässan 2012
Jag hittade väldigt många figurer, men inte lika många filmer det här året, men det gjorde inget för jag var grymt nöjd med mina inköp ändå.
 
Det har varit ett bra 2012, men 2013 ska bli ännu bättre och jag ska kamma hem en guldmedalj!

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Emma

Kul :)

Svar: :)
Placebohoe

2012-12-29 @ 10:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0