Annonser från BloggPartner

Mother's Day 2010

Hej alla läsare!

''Det som är roligt i den här filmen är att J.J (A.J Cook) från Criminal minds är med i en scen.''Mother's Day: Beth och Frank försöker hittat tillbaka till vardagen efter att ha förlorat sitt barn i en olycka. De håller ett party för sina vänner i sitt nya hus där de byggt ett biljardrum i källaren. Samtidigt rånar några syskon en bank och rymmer hem till vad de tror är sitt familjehem. Men i källaren hittar de de nya ägarna, och deras vänner. Ett skräckinjagande gisslandrama tar sin början som inte slutar förrän sista blodsdroppen kramats ur nästan samtliga inblandade.

En riktigt bra film. Jag trodde att den skulle vara utdragen och långsam, men inte alls. Storyn drar igång efter bara några minuter och blir intensiv och den känslan släpper inte förrän filmen är slut. Man undrar hela tiden hur det kommer gå och några överraskningar avslöjas på vägen.

Det finns en Mother's day från 1980, men särskilt lik är den inte förutom att mamman är knäpp i den också. Det som är roligt i den här filmen är att J.J (A.J Cook) från Criminal minds är med i en scen. Jag rekommenderar den här till alla som vill ha en intensiv film från början till slut med några sekvenser utav blod.
Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: sarah

hah det är härligt att vara tillbaka :D

2011-07-04 @ 17:43:34
URL: http://saraah.webblogg.se/
Postat av: Micke

Var såg du den här?

2011-07-04 @ 22:53:00
URL: http://mickemovie.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0