Annonser från BloggPartner

Ge aldrig upp!

Hej alla läsare!♥

Ge aldrig upp dina drömmarMina drömmar är:

Att regissera filmer
Att skriva långfilmsmanus
Att bli en grym MMA-fighter
Att bli någon som inspirerar andra

Vad är era drömmar?

Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Emilia

Mina drömmar är att en dag få jobba heltid inom filmen. Antingen som regissör, filmfotograf eller produktionsledar. Och att sedan kunna försörja mig på detta. Det är svårt att hallå kvar vid drömmarna, men jag kämpar på! ")

2011-07-03 @ 22:21:30
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är grym! <3

2011-07-03 @ 23:41:28
Postat av: althea

I nuläget känns det som att jag inte har några drömmar eller mål att jobba emot längre..

Inte mer än att fortsätta leva med Petrus och vi köper en liten gård på landet. Vill ha lite getter och ett ordentligt biorum ^^

För några år sen ville jag öppna en webshop och sälja geeky saker, som merch från film etc. För då var det svenska utbudet rätt dåligt, men idag är det rätt bra däremot så jag vet inte riktigt..

2011-07-04 @ 15:04:08
URL: http://altheatrollet.blogg.se/
Postat av: Candy

Hoppas du lyckas genomföra dina drömmar. ^^ Mina drömmar är för närvarande:- Att bli helt frisk, eller iaf så frisk man nu kan bli, från allt vad ätstörningar heter. Just nu är det främst hetsätning och vissa dumma tankar jag måste kämpa emot.- Att kunna minska på ångesten och förhindra att den blir värre när den väl uppstår. Tror tyvärr att den aldrig kommer att försvinna helt eftersom sådant är en del av livet + att jag förmodligen har en medfödd sårbarhet, men att komma till den punkt där ångest inte längre påverkar mitt liv så brutalt vore fantastiskt!- Gå klart gymnasiet och sedan komma in på någon filmskola och/eller som apotekstekniker.- Förbättra min franska och tyska samt lära mig ryska.- Bli erkänd inom film och foto.- Utveckla mig själv till att bli en bättre människa.- Flytta till villa med Jacob. <3- Resa en hel jävla massa; har aldrig varit utomlands så jag har mycket att ta igen!- Börja spela live-konserter med mitt och Jacobs band.

2011-07-04 @ 17:18:44
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0