Annonser från BloggPartner

Godzilla - Final wars


''Ni som gillar att se Godzilla fightas med andra monster kommer nog att komma i omgångar då det är oerhört många fighter i filmen.''

Godzillas 50-årsjubileum, då han reser runt jorden och möter sina gamla fiender och ett nytt, mystiskt monster som kallas "Monster X". Kommer Godzilla vinna mot alla dessa farliga monster eller kommer Godzilla en gång för alla att dö?

Mothra är tillbaka, hur awesome är inte det? UNDERBART! Mothra är en jättefjäril som var med i Godzilla vs Mothra och är jordens beskyddare, men nu står Godzilla & Mothra på samma sida. De måste besegra alla olika monster. Filmen innehåller många olika monster och vi som gillar de andra filmerna i serien kommer att uppskatta denna. Jag gillar framtidstemat och karaktärerna. Detta är den bästa uppföljaren som jag har sett hittills och det var även härligt att få höra en Sum 41 låt under en utav fighterna. Ni som gillar att se Godzilla fightas med andra monster kommer nog att komma i omgångar då det är oerhört många fighter i filmen. Den här är väldigt underhållande och knasig precis så som jag tycker att de senare Godzilla filmerna ska vara!


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: jacob

haha, jävlar. Den vill man ju se! Är det inte den där han har ihjäl amerikanska godzilla :P

2011-01-04 @ 13:56:30
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com
Postat av: andres

bästa fighten är mellan amerikanska godzilla (som kallas för Zilla i filmen) mot den japanska Godzilla! Gigan vs Mothra är också helt underbart scen! Den här filmen är ett måste att har på sitt dvdhylla för alla godzilla fans!!

2011-01-04 @ 14:03:12
Postat av: Althea

Haha, den verkar helt sjuk ^^Btw, så är filmutmaningen uppe på bloggen nu

2011-01-04 @ 22:10:19
URL: http://altheatrollet.blogg.se/
Postat av: kicki

Njaa.. inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara...märktes att den var Inspirerad av Peter Jacksons Bad Taste.. Fast omslaget är kul :P

2011-01-04 @ 22:44:45
URL: http://loeria.blogg.se/
Postat av: FOTOBLOGG / - Ylva

sv: Tack :)

2011-01-04 @ 22:48:44
URL: http://byyllvaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0