Annonser från BloggPartner

Due Date

Hej alla läsare!♥

En utav de roligaste scenerna är när båda tvingas sova i en bil och Robert Downey JR vaknar upp utav att någonting låterPeter Highman (Robert Downey JR), som väntar barn om fem dagar, försöker förtvivlat hinna med ett plan hem för att vara med på sitt första barns födelse. Hans planer blir dessvärre helt omkullkastade när han låter sig övertalas att göra resan med bil tillsammans med den aspirerande skådespelaren Ethan Tremblat. Resan över hela kontinenten visar sig bli en resa som förstör inte bara ett antal bilar och ett antal vänskaper utan också Peters nerver.

Jag såg den här på bio med Tomas. Den började inte särskilt bra och den fick mig inte särskilt engagerad eller lust att se vad som kommer näst, men den blev faktiskt bättre. I början skrattade jag inte alls mycket, men ju längre filmen pågick desto roligare blev den. Jag tycker att Zachs karaktär hade byggts upp väldigt bra och jag tycker att jag lärde känna båda karaktärerna bra och det höjer filmen också en del.
En utav dem roligaste scenerna är när båda tvingas sova i en bil och Robert Downey JR vaknar upp utav att någonting låter. Zach låter honom veta att han onanerar för att kunna sova bättre. Slutet är också väldigt roligt och det är en bra typ utav humor, ingen barnslig high-school humor vilket är ett stort plus. Jag kände sympati för karaktärerna och filmen var bättre än jag trodde, men jag tycker inte att den når upp till en fyra.
P.S det gick inte att bädda in en trailer för jag använder mammas mac och det funkar inte att kopiera och klistra in saker på det vanliga sättet, någon som kan tala om för mig hur man kopierar saker på en mac-laptop?

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Angelica

älskar den! :D

2011-01-15 @ 19:15:50
URL: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0