Annonser från BloggPartner

Tips från Sarah

Jag blev väldigt inspirerad utav Conler idag till att skriva lite om mina låga stunder och hur det har förbättrats. De första åren så höll jag inne alla känslor jag hade och all gråt som ville ut och det gjorde att allting bara blev värre och värre. Alla mina instängda känslor fick mig att tycka riktigt illa om mig själv och jag hade noll självförtroende och jag hatade i princip mig själv. Jag ville inte ha några vänner och dem jag umgicks med var inte såna vänner som jag ville ha, skulle jag ha fortsatt vara vän med dem så vet jag inte vad som skulle ha hänt med mig. Jag har haft mina jobbiga stunder då jag har slutat äta och slutat bry mig om mig själv. Förut kände jag inget hopp för mitt liv och jag har önskat att bara få vara med pappa, men nu vill jag verkligen leva. Jag vill leva och göra min pappa stolt. Men under alla mina låga stunder har jag alltid använt mig utav min fantasi för att fly och det är därför jag är så kreativ nu. Trots att jag mår bättre nu så är mina ögon alltid ledsna på bilder och jag har fortfarande svårt att le på bilder, men det ska bli skärpning på det!
1. Detta tips kommer från Jacob, om du är riktigt ledsen och vill gråta så kan man tänka på alla vackra stunderna som man har haft tillsammans med personen som har gått bort.

2. Är man ledsen så är det oftast bättre att gråta ut och dum som jag är gjorde aldrig det förut och jag har märkt nu hur mycket bättre jag mår efter att ha gjort det.

3. Det är lätt att vända sig och umgås med destruktiva kompisar då man själv känner att man vill göra destruktiva saker och man ska hålla sig borta från det, jag vet det personligen. Det är så lätt att dras med i saker när man är ledsen och förvirrad. Man ska ha vänner som vill ens bästa, inte ens sämsta.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Alexandresen

Har du märkt att det finns en ny sätt att tjäna pengar på i bloggen? Det är bara en beta änsålänge

2010-03-17 @ 00:17:28
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Kicki

Gomorgon vännen :)

Hur mår du idag?

2010-03-17 @ 06:57:54
URL: http://loeria.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

Allt bra? :)

2010-03-17 @ 07:30:00
URL: http://juliasusanna.blogg.se/
Postat av: Neahn

Hej , vilken häftig blogg du har! (:

den kommer man börja läsa i fortsättningen.MvH Neahn / 'Shadowzplay'

2010-03-17 @ 07:36:16
URL: http://shadowzplay.blogg.se/
Postat av: naztybunny

Hoppas du får en bra dag tjejen. Vad hittas på idag? (: Kram

2010-03-17 @ 09:14:54
URL: http://naztybunnyswe.blogg.se/
Postat av: ampelos

Ha en bra dag :)

2010-03-17 @ 11:08:01
URL: http://ampelos.blogg.se/
Postat av: Mochride - mitt hjärtas röst

Bra tips. Egentligen är det dumt att det ska vara så svårt att prata om sina problem när det oftast hjälper att göra det. Det är ju då man verkligen behöver sina nära och kära.

Det är ju bra att det är bättre nu, men sånt där tror jag man bär med sig hela livet.

2010-03-17 @ 20:59:11
URL: http://mochride.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0