Annonser från BloggPartner

Saker ni inte visste om mig

 
Jag var riktigt duktig på Tennis. Jag började att spela när jag var 7 år och slutade när jag var 13 år. Jag hann med att vinna SM med både jämåriga och äldre och skulle jag ha fortsatt att spela så som jag gjorde då så vet jag att jag skulle ha varit bland de duktigaste tennisspelarna, men jag slutade. Jag spelade även pingis under 2 år och kom tvåa i SM.

Jag hatar att vara under vatten, både på riktigt och när jag spelar tv-spel. Jag hatade att simma förut, men nu är det ganska kul, men jag kommer aldrig att vara under vatten, mitt psyke klarar inte av det.

När jag var liten så bet jag en annan tjej riktigt djupt i axeln för att jag inte fick låna hennes spade. Ja jag var helt galen och hyper när jag var liten. Jag har verkligen lugnat ner mig jämfört med hur jag var som barn.

Att om jag fick välja skulle jag byta utseende med Barbara Steele eller Katy Perry.

 


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Pussybear

kewl, jag hatade också att simma! Var en riktig jäkla badkruka när jag var liten, åtminstone när det gällde pooler, sjöar hav och ja allt annat ^^

Sen hjälpte det inte så mycket heller i och med att man som liten blev tvångsdoppad på djupt, grumligt vatten eller fastnade i tångruskor när man väl vågade bada ^^

Fast nu är det helt okej med vatten förstås, men jag är fortfarande en ganska dålig simmare, haha.kram

2010-03-28 @ 20:01:32
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/
Postat av: Cecilia

NIce! :DHur e de med dig?(:

kram!

2010-03-28 @ 22:13:05
URL: http://yoursss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0