Annonser från BloggPartner

Corpse Bride

Hej alla läsare!

Jag är ganska uttråkad just nu, sitter och längtar efter Alex, men eftersom att vi inte bor tillsammans längre så kan jag inte träffa honom lika ofta alls och det känns väldigt jobbigt. Men nu till något roligare, Corpse Bride. Detta var den första Tim Burton film som jag såg på bio och jag älskade den, men jag tycker att Nightmare before Christmas är bättre. Filmen är baserad på en rysk-judisk folksaga och handlar om Victor, en ung man som ska gifta sig med Victoria, men kan inte komma ihåg sina bröllopslöften och går ut till skogen för att träna. Då råkar han utav misstag gifta sig med död brud och blir tvingad ner till dödsriket.

Victors röst görs utav Johnny Depp och Corpse Bride utav Helena Bonham Carter. Jag gillar alla blåa nyanser och utseendet på Corpse Bride, det var synd att jag inte hann fixa håret blått när jag var Corpse Bride på Sci-Fi mässan.

Det är även roligt hur Tim Burton framställer de två olika världarna i filmen. Den levande världen mot den döda världen. Den levande världen är tråkig och grå, medan den döda världen är fullt med liv (ironi), starka färger och glada skratt hela tiden. Min mamma gillade denna filmen väldigt mycket och fällde nästan en tår i slutscenen och jag håller med om att den är mycket vacker. Snart kommer jag äntligen att ha Corpse Bride på blu-ray (en väldigt snygg utgåva dessutom), tror jag kommer få den i veckan, så då kanske jag lottar ut min Corpse Bride dvd ifall någon är intresserad.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Jag ÄLSKAR den här filmen och Emily är så söt!

2010-03-02 @ 00:49:21
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: sarita

Coool blogg!!:D inte sista gången jag kommer besöka denna!

2010-03-02 @ 01:12:24
URL: http://zcara.blogg.se/
Postat av: Stina Stylebyme Myshowroom

Hej hej! Tittar in! Hoppas du får en skön tisdag!

2010-03-02 @ 01:13:17
URL: http://stylebyme.myshowroom.se/
Postat av: Sandra

Hoppas ni står ut i väntans tider :/ Jag funderar och funderar på vad jag ska låta dig måla :p

2010-03-02 @ 08:28:43
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: M

Överraska mig om du vill måla mer ^^ <3

2010-03-02 @ 08:55:21
URL: http://conler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0