Annonser från BloggPartner

Borttapade teckningar

Hej alla läsare!

Håller på med denna nu och jag är jätteledsen för er som inte fått era vinnarbilder ännu, men jag hade ritat klart två stycken och hade med dem i min väska och när jag kom till bussen efter att ha varit i Sollentuna Centrum så var de borta, antingen tog någon dem eller så ramlade dem ut och jag är ledsen för det, så jag får göra om dem och det kommer dröja lite. Bland de teckningarna fanns även mina Tarantino motiv som jag har på bloggen nu, visst mitt namn står på alla, men det är knappast så att någon kommer leta upp mig för att ge mig dem. Antingen är de förstörda av en person eller utav vädret. Jag hoppas att ni inte är alltför arga på mig för det.

Fick även Saw VI utav Alex♥ idag på dvd och jag blev jätteglad!!! Han köpte den på Blu-ray till sig själv och jag ska nog se den ikväll. Jag gillar den verkligen. En recension på denna skriver jag nog imorgon. Jag och Alex var på nattpremiär utav denna film på Rigoletto och vi var jättenära på att vinna ett pris, jag satt bara en stol ifrån vinnarstolen.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Lina

Nära skjuter ingen hare, som man säger.

2010-03-18 @ 05:25:45
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Pussybear

Klart ingen är arg på dig för det, Vore ju värsta miraklet ifall du fick tillbaka de där bilderna, men jag hoppas att du på något sätt får tillbaka dem eller att de nya bilderna blir bättre :)Har hänt mig med när det gällt både noveller och bilder och det suger :(kram

2010-03-18 @ 08:18:32
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/
Postat av: Caroline

Saw-filmerna är verkligen höjdarfilmer :)

2010-03-18 @ 17:11:27
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Heej(:Hur e de med dig?(:

Kram!

2010-03-24 @ 14:42:12
URL: http://yoursss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0