Annonser från BloggPartner

Alice i underlandet.

Godnatt alla läsare!

Äntligen, äntligen, äntligen har jag sett denna underbara och helt fantastiska film, svårt att gissa att jag skulle gilla den eller hur? Det var jättemycket folk på Rigoletto och köerna till godis och läsken var oändligt långa kändes det som och så var det väldigt varmt där inne, trodde att jag nästan skulle svimma ett tag, men det blev bättre när vi väl kom i salongen. Då kom personalen upp på scenen och varenda en hade klätt ut sig till en utav karaktärerna från filmen och det var väldigt kul, jag gillar människor som klär ut sig, jag hade bara mina höga klackar, annars hade jag tyvärr inte utklädnad och det ångrar jag nu eftersom att jag älskar ju att klä ut mig.

Jag gick dit med Alex, Sofia och Niklas och vi alla var så peppade och redan när texten kom så visste jag att jag skulle älska filmen. För er som kanske inte alls känner till Alice i Underlandet så börjar det med att Alice ramlar ner i ett hål och kommer till underlandet och möter massor med spännande karaktärer på sin väg till den röda drottningen. Alla karaktärer var så häftigt gjorde, sminket hade verkligen gjort sitt jobb. Dataanimationerna var snygga och passade 3D-versionen.

Några tyckte att Anne Hathaway inte passade som den vita drottningen, men jag tyckte att hon passade. Tim Burton kan verkligen trolla fram en magisk värld och han gjorde mig inte alls besviken. Alla som inte har sett måste se den NU! Jag vill jättegärna se den igen och de vill dem som jag såg den med också. Jag tror att den här filmen hamnar på Tim Burton topp 5 lista, så jag får redigera den lite nu. Jag fick verkligen suget efter att se Disneys Alice i underlandet, för jag älskar den också, men som Alex sa så kändes denna som en uppföljare till Disneys film, eftersom att hon är äldre och det som hon minns i tillbakablickarna när hon var liten kändes som att det var Disnyes film och att detta är äventyr nummer 2 i Tim Burtons film, för den har ju en hel del grejer som inte Disneys film har. I originalet så är det med en hel del sångnummer och jag undrar hur denna film hade blivit som musikal, jag älskar musikaler så jag hade nog bara njutit ännu mer, men jag älskar filmen som den är, men lite sång skadar aldrig.

Jag har precis kommit hem och ska svara på alla era kommentarer som jag inte hunnit göra ännu. Vad har ni haft för er? Har ni också sett Alice i Underlandet?


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: mathilde

varsågod.

vad gör du?:)

2010-03-04 @ 07:32:11
URL: http://mathildemedm.blogg.se/
Postat av: Marika, Totoro & Dollie

Åhh det låter bra! Jag ska se den på fredag eller lördag!! ^0^

2010-03-04 @ 09:21:26
URL: http://iloveto.blogg.se/
Postat av: Sandra

Vi 5 som gick iväg och såg den tyckte den var okej, men den uppfyllde inte alls våra förväntningar. Lite av en besvikelse. Fanns ingen story, allt var bara happ happ nu hoppar vi lite hit och dit. Ingen struktur och det kändes som att man blev inkastad i en slags uppföljare :S Däremot var karaktärerna välgjorda och sjukt roliga stundvis :p Hade i alla fall förväntat mig mer av den, Tim Burton och Johnny Depp ihop brukar bli ett oerhört bra resultat... men inte den här gången.

2010-03-04 @ 11:22:49
URL: http://rockgrodan.com
Postat av: Frida

säg till nästa gång ni ska se den! haha :D

2010-03-04 @ 13:08:02
URL: http://thefridayway.blogspot.com
Postat av: ida

hey!!! vilken fin blogg älskar med tim burton och alla de min favorit film är sweeny todd ^^

saken är den att jag har en blogg som är mer om mig på blogg.se och en på blogger.com jag tycker det är enklare där att hantera design men nu har jag märkt bara om jaga har 9 inläg så syns inte dom anddra inlägen då moste man alltså klocka på mars i vänster hörn -.-'

och på blogg.se vet jag inte hur man gör en desig förkökt me de i 7 månader :( om du sejer hur man seter in dem och vilket program man ska ha de och göra i så skulle jag bli så glad så jag kan göra en ny :) på blogg.se men kolla gärna min blogg www.thetimburtonblogg.blogspot.com klicka då på mars i vänstra hörn då ser du allt :)

2010-03-06 @ 01:55:27
URL: http://thetimburtonblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0