Annonser från BloggPartner

Trackman

Hej alla läsare!

En grupp bankrånare blir avslöjade och blir tvungna att ta till plan B, att fly under jorden i de gamla övergivna arbetstunnlarna som går där. Det enda de inte räknade med var vad som fanns där nere...en galen man som gillar att dra ut sina offers ögon och spara dem i burkar.

Denna film var en utav de filmerna som vi såg på våran filmkväll i torsdags. Den lät superbra, men levde inte riktigt upp till förväntingarna. Det var dock kul att se en rysk skräckfilm och den var faktiskt snygg på många ställen, de hade tänkt till med ljus och foto i denna. Men tempot var ganska segt och det tog ett bra tag innan ''trackman'' faktiskt drog ut någons öga och då på offer som redan var döda. Sedan var de flesta karaktärer irriterande och ganska typiska. Slutet var tråkigt och dåligt. Filmen var ändå rätt okej för stunden och det var bra sällskap så därför får den en stark tvåa.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Cajsa - (F O T O B L O G G) Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ƷHej

Nu har du chansen att bli länkad i just i min blogg, båda tjärnar på det. Du får

fler besökare och jag får röster. Du är guldvärd om du vill lägga en röst på bilden här nedan som jag tävlar med. :)http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=711Tack på förhand

2010-07-26 @ 20:39:36
URL: http://www.hallgreen.blogg,se
Postat av: Alexandresen

sv: oki det är inte alltid så lät att se vad för typ det är på framsidan, såg på the karate kid igår och på kommissarie späck föra lördagen.

2010-07-26 @ 21:38:51
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Alexandresen

sv: kommissarie späck va rätt rolig, karate kid påminner mycket om dom gamla filmerna men den va ändå bra, har du set nån av dom?

2010-07-26 @ 21:47:26
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Alexandresen

sv: har du set alla som redan går eller?

2010-07-26 @ 21:51:36
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Candy

Jag håller med dig. Den var snyggt gjord, men seg och slutet var verkligen dåligt.

2010-07-27 @ 21:12:10
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0