Annonser från BloggPartner

The Karate Kid

Hej alla läsare!

Igår var jag på förhandsvisningen utav The Karate Kid. En ensamstående mamma blir tvungen att flytta till Kina med sin son för att inte bli av med sitt arbete. Sonen blir slagen och mobbad utav ett gäng på skolan och vill lära sig Karate. Han blir vän med en kung-fu mästare som lär honom tillräckligt för att få med honom i en turnering.

Nu har jag tyvärr inte så bra minne utav originalet, men jag vet att jag tyckte att den var bättre. Den här var helt okej och fick mig att skratta några gånger. Jag gillar skådespeleriet, men det var ganska förutsägbart och vissa saker i filmen var inte särskilt logiska. Ibland kändes den väldigt cheesy och ooriginell. Den kändes inte heller så djup, men den underhöll mig och Jacob och därför den en trea. Jag gillade den lilla kärlekshistoria som utvecklades mellan Dre och en kinesisk tjej, den var väldigt söt faktiskt. Denna har biopremiär 6:e augusti för er som är intresserade.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Mochride - mitt hjärtas röst

Jag vill se den, men jag tror jag väntar till den kommer på dvd.

Jag tycker bäst om den första Karate Kid filmen men de andra är också bra. Har du sett den fjärde filmen, The next Karate KId? Hilary Swank har huvudrollen i den

2010-07-07 @ 13:33:08
URL: http://mochride.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0