Annonser från BloggPartner

The Fourth Kind

Hej alla läsare!

Detta var den andra filmen som jag hann se på bio, The Fourth Kind. En stad i Alaska har sett oförklarliga försvinnande under en tidsperiod på över 40 år och det finns beskyllningar på att regeringen sopar undan alla spåren. Psykologen Abigail Tyler (Milla Jovovich) berättar om vad hon har varit med om och hur livet har varit för henne ända sedan hennes man dog under mystiska omständigheter. Det finns även ett samband mellan alla Abigails patienter, för alla har vaknat upp mitt i natten och sett att en vit uggla har suttit och stirrat på dem, men var det verkligen en uggla?

Många kritiker har stört sig på Milla Jovovichs presentation innan filmen började, men jag gillade faktiskt det för att det fick filmen att verka mer verklig. Jag tycker att stämningen funkade riktigt bra och det fanns stunder då jag kände att den lyckades skrämma mig litegrann. Det visas ofta klipp med Milla Jovovich och den ''riktiga'' Abigail samtidigt och jag tycker att det funkar också. Detta är en utav de bättre skräckfilmer som har gjorts på senare tid och jag är glad att jag fick se den på bio. Det jag tyckte bäst om var hypnotiserings scenerna, för dem skrämde mig en hel del. Visst är filmen fejk, men de får den att kännas riktig just under stunden man ser den och då har filmen lyckats. OBS! Denna är bara bioaktuell i Polen och jag rekommenderar denna till alla mina läsare i Polen.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Har hört att den ska vara bra men kunde inte riktigt ta det på allvar eftersom personen som sade det är typ Milla Jovovich-kåt som fan, men jag litar på dig då! Ska bli intressant att se, får väl ladda ner den eller nåt. xD

2010-07-16 @ 20:23:36
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: eyeless

Åh, skulle så gärna vilja se den! Tyvärr har den legat lite för lågt i marknadsföringen tycker jag, har sett trailern tusen gånger men glömmer bort filmen totalt dagen efter. Måste se till att spika nån kväll då jag kollar igenom den. Var sjukt skraj för aliens som baarn, vore kul ifall de gamla känslorna återuppväcktes :)



KRAM

2010-07-19 @ 00:03:00
URL: http://www.thateyelessentity.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0