Annonser från BloggPartner

Inception

Hej alla läsare!

Igår såg jag äntligen Inception på bio. Dom Cobb är en skicklig tjuv, den absolut bästa i den farliga konsten i att extrahera: att stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet när hjärnan är som mest känslig. Cobbs ovanliga förmåga har gjort honom till en åtråvärd spelare i denna förrädiska nya värld av industrispionage, men det har också gjort honom till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat. Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb skulle kunna ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – inception. Istället för den perfekta stöten, så måste Cobb och hans grupp av specialister lyckas med det omvända; deras uppgift är inte att stjälaen idéutan iställetatt plantera en. Om de lyckas så skulle det kunna vara det perfekta brottet. Men hur mycket planering och expertis de än har så kan inget förebereda gruppen på den farliga fienden som verkar förutse alla deras drag. En fiende bara Cobb kunde ha förutsett.

Denna filmen är så snygg filmad att endast det räcker för att man ska se den, men nu råkar den vara grymt bra. Det fanns så många otroligt snygga filmsekvenser, speciellt då de påbörjar sin plan. Det var väldigt snygg användning utav kameran och humorn fanns på rätt ställen. Många hävdar att denna är bättre än the Dark Knight och jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det, måste nog smälta filmen ett par dagar till. Skådespelarinsatserna var på topp och hur gullig var inte Ellen Page i denna? Denna och Kick-ass är de bästa filmerna som har gått på bio det här året så denna rekommenderar jag till alla mina läsare!

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Anonym

Älskar den där filmen, dessutom är den inte lik alla andra filmer i handlingen, filmandet osv :D

2010-07-28 @ 12:10:05
URL: http://conler.se
Postat av: Ellen

Jag såg den igår, den var asbra!

Den bästa film jag har kollat hitils... :D! (jag har ju då inte sett på "The Dark night"... Men det kommer snart.)

2010-08-13 @ 12:07:58
URL: http://psellen.blogspot.com
Postat av: Emilia

Jag såg denna filmen för första gången igår och det är det ända jag kan tänka på! Jag kan bara inte få ur den ur mitt huvud. Direkt efter jag sett klart den och menyn spelades igen tänkte jag: "Jag måste se den igen... NU!"

Är glad över att jag tog tag i att se den, fy fasan vad bra den är!

2011-08-18 @ 15:28:12
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Emilia

Angående om den är bättre än The Dark Knight är en ganska svår fråga då filmerna är så pass olika i handling. Normala fall skulle jag stå på Batmans sida, men eftersom Mr. Murphy är med mycket mer i denna mpste jag fundera lite... (btw Batman <3)

2011-08-18 @ 15:31:05
URL: http://trustingeternity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0