Annonser från BloggPartner

Svar på läsarfråga

Hej alla läsare! ♥

I ditt förra svar om din relation med mat så skrev du lite utav vad som hände när du inte åt alls, kan du beskriva mer hur din kropp påverkades av det du gjorde?

Jag vill verkligen inte att någon ska hamna i den situation jag var i, men de perioder jag inte åt mådde jag verkligen inte bra. Jag var riktigt bräcklig, så fort jag kanske slog i armen löst så fick jag ett stort blåmärke och det kändes som att jag skulle kunna gå sönder när som helst. Allting i min kropp värkte, när jag försökte ta ett djupt andetag så värkte det. Jag hade ingen koncentrationsförmåga alls, synen blev lite sämre och jag hade ständigt huvudvärk för jag fick inte i mig några vitaminer alls. Jag frös hela tiden och var alltid kall och kunde börja skaka jättemycket helt plötsligt, även mitt på sommaren. Jag fick ''sjuka'' ögon som många beskrev när de såg mig, såg ständigt ut som att jag var förkyld och sjuk. Energin var i botten och ibland orkade jag knappt gå upp för att det värkte i kroppen så mycket.

Jag har klarat att vara helt utan socker i fem dagar nu och jag har inte alls ont i huvudet, men jag är rädd för en sak och det är att jag har börjat äta mycket mindre igen och jag hoppas att jag kan vara tillräckligt stark att inte sluta äta igen, men jag känner att jag börjar tänka på samma sätt som förut. Jag känner mig nere utav det här och jag vågar inte ställa mig på en våg, för om jag väger mig så vet jag att jag kommer bli besatt utan det där fåniga  numret på vågen och hoppa in i samma banor som förut. Man borde egentligen inte bry sig om ett nummer, utan om hur man känner sig och om man är nöjd med hur man ser ut. Trots att jag själv ger råd om detta så kan inte ens jag komma ifrån att tänka så som jag gjorde förut.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen ♥

Svar:

Varsågod ^^,

2010-02-18 @ 21:07:22
URL: http://hanneler.blogg.se/
Postat av: rosemarie

gud så spännande :)

kram

2010-02-18 @ 21:19:51
URL: http://rosemarielindberg.blogg.se/
Postat av: naztybunny

Tack gumman, hur har du det?

2010-02-18 @ 21:44:57
URL: http://naztybunnyswe.blogg.se/
Postat av: Candy

Det kanske är omställningen mellan att äta massor av socker och inget alls som gjort dig lite nere och så där?Kanske åt du godis istället för mat förut? isf. skulle det kunna förklara att du äter mindre, om det var så att du åt godis istället för mat förut tycker jag att du ska börja äta mat. =)

2010-02-18 @ 23:06:58
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Lina

Fråga mig inte hur kvinna, men jag råkade ramla in på din gamla blogg, http://sgiercksky.blogg.se/

varför övergav du den?

För det är väll din?

2010-02-19 @ 01:45:19
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Pussybear

Jag ska försöka stötta dig som alltid om det händer något, du vet var jag finns <3Jag hoppas att tankarna är något som tillhör slutet på en cykel och att du inte behöver oroa dig så mycket i framtiden. Annars får jag jaga dig med en stor tallrik sushi så att du äter :Pkram

2010-02-19 @ 03:45:36
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/
Postat av: Caroline

Men usch, vad jobbigt. Hoppas det blir bra allting och att du kommer ifrån det där.Kände en tjej förut som hade anorexi i flera år. Hon åt ingenting och var på behandlingshem. Då var hon tonåring. Idag är hon nästan 30 år och ställer sig fortfarande inte på vågen. Inte ens när hon var gravid och var på kontroll och där ställde sig på vågen för att hon var tvungen ville hon veta sin egen vikt, hon vägrade. Men hon mår bra idag och det är ju huvudsaken att man själv mår bra, även om man kanske har "fel" tankar :)

2010-02-19 @ 13:13:02
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0