Annonser från BloggPartner

Unstoppable

Hej alla läsare!

''Annars känns filmen inte så jättespeciell och berättarkurvan går som den gör i de flesta Hollywood-filmer.''En lokförare (Chris Pine) och en tågmästare (Denzel Washington) försöker stoppa ett obemannat tåg lastat med farliga kemikalier, efter att den utav misstag börjat rulla utan förare och rör sig allt snabbare och snabbare. Misslyckas de kommer en hel stad att utplånas. Inspirerad utav verkliga händelser.

Denna såg jag i torsdags och hade inte alls så höga förväntningar och den var faktiskt lite bättre än väntat. Den börjar ganska vanligt, ingenting som sticker ut, men jag tycker att den blir gradvis lite bättre. Karaktärerna presenteras precis tillräckligt för att man ska bry sig om dem och det är nog det som räddar filmen. Annars känns filmen inte så jättespeciell och berättarkurvan går som den gör i de flesta Hollywood-filmer. Denna filmen får ett godkänt, men inget bättre än så. Om ni vill ha underhållning för stunden som ni sedan inte kommer att tänka så mycket på så kan ni se denna.300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Candy

Den ser typiskt Hollywood ut och trailern fångar mig inte alls. Omslaget till filmen, eller om det är filmaffischen, ser också ut som det för en typisk actionrulle. Är inte så förtjust i de typiska actionrullarna. De och romantiska komedier är nog de genres som jag har svårast för!

2010-12-02 @ 18:49:11
URL: http://www.eye-candy.se
Postat av: Angelica

tycker den påminner lite om den där speed, den filmen med bussen som måste köra över 50 km i timmen hehe

2010-12-02 @ 20:06:45
URL: http://mataduvor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0