Annonser från BloggPartner

My name is Bruce

Hej alla läsare!

Bruce Campbell blir tagen för sin karaktär Ash från "Evil Dead filmerna" och tvingas bekämpa ett monster i en småstad i Oregon, men det han inte vet är att monstret är på riktigt och är ute efter alla i småstaden. Bruce tror att alla i staden är skådespelare och tror att allting är på låtsas och förstår inte allvaret i den uppgift han har lovat att utföra.

Den här skräckkomedin är riktigt skruvad och jag skrattade ganska många gånger. Det bästa i filmen var monstret som även är tofuns beskyddare och snacka om att göra reklam för tofu i filmen, så alla ni tofu-ätare kommer leva ett långt och lyckligt liv enligt den här filmen. Varje gång jag såg monstret så började jag skratta, inte på ett dåligt sätt utan för att han var gjord med humor och för att jag gillade monstret. Bruce är bra i den här filmen och jag tycker att han är bra i allting som jag har sett hittills med honom.

Den här filmen var mysig och charmig på något sätt och jag är väldigt glad att jag köpte den här filmen på bluray för lite mindre än 50 kronor. Storyn är inte jätte spektakulär och den är lite förutsägbar, men den underhöll och jag hade det väldigt roligt under filmens gång och för det så får den en fyra.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Nathalie @ Bloody Disgusting

Jag verkligen älskar Bruce Campbell!! Skrattade så jag nästan kissade på mig när jag såg denna! :)

2010-12-09 @ 12:54:22
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0