Annonser från BloggPartner

Svar på kommentar

 

Det har varit ganska mycket prat om folk som har fått hatkommentarer och nu har även jag fått det. Första gången faktiskt och det som gör mig irriterad är att personen såklart är anonym. Kan man inte ens stå för det man säger? Hur mogen är man när man sitter och skriver hatkommentarer till folk och inte ens vågar stå för dem? Kanske för att provocera bara?

 

Som att filmbloggar och andra skumma bloggar någonsin kommer att bli stora, kommer inte att hända. Ingen bryr sig om såna här typer utav bloggar, liksom du har säkert max 5 läsare per dag, lägg ner såna här bloggar.

Svar: Läs inte såna bloggar om du tycker det. Jag vet att många gillar film och att en del tycker om min blogg, vilket gör mig glad. Jag tänker inte låta någon liten fånig kommentar förstöra min dag. Om du nu tycker att våra bloggar är så dåliga så kan du ju skaffa en egen blogg och se hur bra den blir eller hur? Varför skriva hatkommentarer och slösa sin tid på det? Jag vill helst slippa sånt och tycker inte alls att sånt är roligt.

Denna (antagligen utav samma person), fick jag om ett utav mina inlägg om ätstörningar)

Bara att börja äta, ska det vara så svårt?

Svar: Ja, för det är inte att bara börja äta. Det sitter nämligen mentalt. Det är någonting som blockerar en och därför kan man inte äta, ibland så kommer man till den punkten då man faktiskt vill lära sig äta igen, men kroppen är så förstörd att den inte kan ta in mat längre. jag tycker att du ska läsa på om vad ätstörningar är innan du yttrar dig om något som du tydligen inte har gått igenom och som du inte förstår. Om det skulle vara så lätt så skulle inte lika många vara fast i ett sånt helvete. Ätstörningar handlar inte bara om anorexi utan överätning och då hetsäter man, så du är helt ute och cyklar när du skriver såna kommentarer utan någon som helst vetskap.

 

 


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Kicki

♣Hej♣

Puh...Idag har jag jobbat och ska snart på bio :)

Vad ska du göra ikväll då?

2010-04-19 @ 18:58:20
URL: http://loeria.blogg.se/
Postat av: Kicki

Vi ska se kick ass :)

Vad ska du se då?

2010-04-19 @ 19:00:40
URL: http://loeria.blogg.se/
Postat av: Kicki

Du får säga vad du tyckte om filmen så kan jag också göra de :)

2010-04-19 @ 19:10:02
URL: http://loeria.blogg.se/
Postat av: Lina

Asså en del människor är bara så tragiska. Jag kan personligen inte förstå hur bloggar om mode kan gå så bra. Det är ju as tråkigt. Jag förstår iofs inte heller hur någon av de där stor bloggarna har blivit stora, för de är ju tradiga.

Jag personligen läser typ bara film bloggar, för där fångar folk mitt intresse. Men smaken är som baken, delad. Alla kan inte gilla allt.

2010-04-19 @ 19:15:06
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Postat av: Louise.

AARGH! Sånt gör mig så arg! Jag tycker om din blogg, den är min favorit! ( Jag har länkat dig på min blogg hehe ), vemfan skriver sånt? iaf en som inget liv har! jag älskar din blogg!

2010-04-19 @ 19:37:04
URL: http://louiseolesen.blogg.se/
Postat av: Johanna The Dreamer

Fy vad trist! Jag tycker din blogg är jätte bra!

2010-04-19 @ 21:18:50
URL: http://johannathedreamer.blogg.se/
Postat av: Mochride - mitt hjärtas röst

Jag tycker jäätemycket om din blogg fast vi alls har samma filmsmak, det är en av mina favoritbloggar. De som skriver sånt där har förmodligen lite att göra. Men jag fattar inte varför man ödslar tid på att kommentera nåt som man ändå inte gillar. Det är väl bara att låta bli att läsa.

2010-04-19 @ 22:04:39
URL: http://mochride.blogg.se/
Postat av: Jacob

låter lite som ett troll tycker jag...Om så inte är fallet är det förmodligen en ganska trångsynt människa...Som att det är bestämt vilka ämnen man får skriva om ^^Sen att hon eller han påstår att antal kommentarer har med antal läsare att göra är ju bara befängt.

Att personen kommenterar flera gånger och börjar attackera dig som person skulle kunna grunda sig i trolling, nån form av udda parsonlig agenda mot dig eller bara ren svartsjuka..Men att det är onödigt, omoget, slöseri med tid, trångsynt, omotiverat och töntigt att skriva sånt här kan nog resten av dina läsare hålla med om.

2010-04-19 @ 22:57:09
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/
Postat av: josse

Jag har aldrig fått en hatkommentar förut..

när fick du de?

2010-04-20 @ 06:23:04
URL: http://jagkallaslilljosse.blogg.se/
Postat av: Candy

Åh, jag blir så irriterad på såna där människor. Ska de komma och bestämma vilka bloggar som ska finnas eller inte bara för att de inte gillar dem? Det är ju bara att inte läsa då! Eller åtminstone ge fan i att kommentera negativt. Okej om man kommer med nåt konstruktivt, men det där var ju bara B. "Du har säkert bara 5 läsare", HAHA, ja, kanske personen själv som har det? =POch att snacka om att det bara är att börja äta... jag är SÅ TRÖTT på folk som tror att det är så enkelt och som tom. kan se ner på folk med psykisk ohälsa. Som du skriver, om det var så bara skulle folk inte ha dessa problem. Gah. Skaffa lite förståelse, folk!

2010-04-20 @ 22:43:25
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0