Annonser från BloggPartner

Paranormal Activity

Hej alla läsare!♥

Första gången jag såg Paranormal Activity var på Rigoletto biografen i slutet på december och jag måste erkänna att jag tyckte att den var ganska obehaglig på vissa ställen. Fast spöken och demoner har alltid skrämt mig på ett sätt och det är därför filmer som tar upp såna här teman på ett bra sätt ofta lyckas med att inte våga vara ensam i mörkret. Den handlar om ett par som tror att deras hus är hemsökt och fixar därför en kamera för att spela in allting som sker, speciellt vad som sker under nätterna i deras sovrum och dem har verkligen rätt. Många klagar på att filmen går långsamt, men jag tycker att det passar perfekt här och när jag såg den en andra gång så tyckte jag inte alls att det gick långsamt utan jag levde mig verkligen in i filmen.

Jag tycker att det är bra att det sker lite i taget, det sker någonting nytt varje natt och det bygger upp spänningen fram tills den viktigaste scenen och det görs på ett mycket bra sätt. Det här är beviset på att man kan göra en riktigt bra film fast budgeten är låg, nästan som att jag tänkte, varför kom inte jag på att göra det där? Jag gillade många scener och det finns tre olika slut till denna film. Bioversions-slutet är bäst, de andra två kändes liksom aha okej. Alex har den här på blu-ray redan och jag är "ganska" avundsjuk, måste skaffa den snart på blu-ray jag med. Alex brukar jämt skämta om att Paranormal Activity demonen kommer att  ta mig på natten, vilket skrämmer mig lite.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Alexandresen

hur kommer det sig att den har 2 olika avslut??

2010-04-10 @ 20:43:51
URL: http://alexandresen.blogg.se/
Postat av: Mochride - mitt hjärtas röst

Sambon såg den för ett tag sen men han blev ganska besviken. Jag smygtittade bara lite grann, men tyckte inte att det verkade hända så mycket även om vissa av de scener jag såg var ganska obehagliga.

2010-04-10 @ 21:17:30
URL: http://mochride.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Den filmen är värdelös :D

2010-04-10 @ 22:27:02
URL: http://viktoriiaz.blogg.se/
Postat av: Pussybear

Jag tycker faktiskt att bioversionen sög. Jag tycker det är som bäst när man aldrig får se hur demonen ser ut. originalslutet är okej, men lite tråkigt och antiklimax...dock ändå väldigt genomtänkt och ironiskt, det andra slutet var löjligt med undermåliga dataeffekter på hennes ansikte... Men du snackar om ett tredje slut också? Var får man tag på det?

2010-04-10 @ 22:28:40
URL: http://thateyelessentity.wordpress.com/
Postat av: Bella

Då ska jag se den! :)

2010-04-11 @ 00:14:56
URL: http://gabriellavictoriagrahn.blogg.se/
Postat av: Natha

jag kunde inte sova på två nätter pågrund av denna filmen, usch nej :P den är skrämmande hur man än vrider och vänder på det..

2010-04-11 @ 10:50:11
URL: http://nathalienilssons.blogg.se/
Postat av: Caroline

Har faktiskt inte sett den där ännu. Alla jag känner som sett den säger att den är väldigt dålig, men jag ska ge den en chans ändå :) Den ligger på datorn och bara väntar på att bli sedd :)

2010-04-13 @ 13:40:10
URL: http://marycaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0