Annonser från BloggPartner

Nightmare before Christmas

Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange? En underbar inledning, på en underbar film, nämligen Tim Burtons Nightmare before Christmas. När jag var riktigt liten var jag faktiskt lite rädd för Jack Skellington, men när jag blev äldre och såg den fler gånger, förälskade jag mig i filmen. Jag hade en period då jag såg den varje dag i en månad. Som ni märker är jag ett stort Tim Burton fan och jag skulle vilja göra en stop-motion film. Jag tycker att detta är den bästa Burton filmen, men alla andra är väldigt bra. Jag gillar idén med alla olika högtider och att Jack vill ta över julen. Sångerna är härliga och animationerna vackra. Det enda trista är att den är så kort, man skulle ha kunnat fylla den med mer härligheter, men jag älskar den här filmen ändå. Jag förstår varför den är kort, det tog ju några år att få den här gjord.
Handling? Jack Skellington bor i Halloweentown, men har tröttnat på sin roll som Halloweenkung och söker efter något annat som kan fylla hans tomhet och det är då han hittar Christmastown, som han blir helt fascinerad av...
Jag har börjat samla på dockor ifrån filmen och hoppas på att någondag ha ett eget Halloweentown med alla dockor och byggnader. Jag skulle jättegärna vilja ha dockorna ifrån Corpse Bride också. Jag hittade ett Corpse Bride halsband, men när jag kom tillbaka nästa dag var det slut.
Idag mådde jag ganska dåligt, ont i halsen och illamående, så min älskling har tagit hand om mig idag ♥ Jag mår bättre nu.


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Metalnallen

Riktigt bra kultfilm från Burton!

2009-12-08 @ 07:00:37
URL: http://metalnallen.wordpress.com
Postat av: Fria - Hell On Heels...

Jag älskar dom där skeletten från Burtonfilmerna. Jag var påväg ett tag att tatuera mig en liknande fast liten på höften. :)Svar: Ja visst är dom fina dom detaljerade axlarna. :)

2009-12-08 @ 12:03:11
URL: http://fria.blogg.se/
Postat av: amandaaamanda

tack :)åh jag äslar den filmen

2009-12-08 @ 12:04:55
URL: http://dotteralberta.blogg.se/
Postat av: Hanna

Dom blev förvånandsvärt goda ^^

2009-12-08 @ 12:34:00
URL: http://fearless.bloggplatsen.se
Postat av: Emma

allt bra med dig? :D

2009-12-08 @ 12:34:19
URL: http://eheartdp.blogg.se/
Postat av: IDAAAA

fin blogg.. kolla gärna in min och släng en kommentar:D

2009-12-08 @ 20:41:04
URL: http://bauwtakladd.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej, tack och kul att du kikade in hos mej!!

Jag måste bara säga att jag fullkomlig älskar ALLA Tim Burtons filmer!!

Alice in Wonderland står näst på tur,

men dom animerade är outstanding!

Vi har bytt ut Kalle Anka mot Jack på jul... Hihi!

Ha en bra kväll!!

2009-12-08 @ 21:23:19
URL: http://miranna.se
Postat av: Seamstress

Hej!Jag är en förvirrad tjej som vill säga hej!!! Tänkte bara säga "tack för titten hos mig" och hamnade på denna sida och jag säger "oj" väldigt olika intressen har vi så att säga - spännande!! Jag gillar film och tittade en hel del på skräckisar när jag var yngre men har kommit på att jag inte gillar att känna mig rädd längre så jag har i princip slutat med det! Har alltid tyckt att psykisk terror är hemskare än splatter. En sak jag kan hålla med om dock är; Tim Burton är underbar!! Jag gillar ditt sätta att sticka ut!!<3

2009-12-15 @ 11:36:44
URL: http://seamstress.bloggplatsen.se/
Postat av: Ricky

Min absoluta favoritfilm någonsin

2010-11-04 @ 10:57:12
URL: http://themoviedungeon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0