Annonser från BloggPartner

Julfilmer

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/782715/placebohoe?claim=qmpm3mwj34b"> Följ min blogg med bloggkoll.

Nu
när julafton närmar sig så tänkte jag passa på att tipsa om julfilmer. Jag börjar med att nämna Black Christmas originalet och re-maken. Jag vet hur många känner inför re-makes, men jag gillade den väldigt mycket. Jag vill inte avslöja handlingen för mycket, för då kan jag råka spoila något, men det jag kan berätta är att historien rör sig runt ett stort hus med universitetstjejer på julafton. De börja få oscena telefonsamtal och snart börjar en efter en att saknas..Margot Kidder från Amityville är med i originalet. Re-maken handlar i stort sett om samma sak, men jag tycker att dödscenerna är mer kreativa och det är därför jag gillar den, många kända ansikten spelar även i den, bland annat Michelle Trachtenberg.
En annan julfilm jag rekommenderar är Silent Night, Deadly Night som handlar om en mordisk jultomte, jag har inte sett uppföljaren, men jag tyckte om ettan så jag ska nog hitta tvåan och se den. Det finns en film som heter Silent night, Bloody Night och det är inte samma film! Så blanda inte ihop dem, för den senare är inte bra. Jag köpte en film förra julen som hette Christmas Evil som också handlar om en mordisk jultomte, men den var tyvärr inte bra, så jag rekommenderar inte den heller. Gremlins ska man såklart se på julen också.
Min pojkvän har en film som heter Santa Claus conquers the Martians, jag har inte sett den, men tänkte ändå skriva med den. Det var väl de jag kom på just nu, men om ni har några jultips så go ahead and SHARE!

 

 


300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Mollymus - bloggar från Uppsala

Vad bra! :D

Nja det är sådär, börjar bli förkyld =( buhuu!!

Vad har du för dig? =D

2009-12-17 @ 15:39:08
URL: http://mollymus.blogg.se/
Postat av: tess

jag gillar julfilmer ja :) jag bodde i spanien ett år och då tittade vi på olika julfilmer varje dag från 1-24e december :P

2009-12-17 @ 17:27:23
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

SÖTNOS! ^__^ <3

Du gillar Fokis blogg va? :3

Kika gärna in på min, du kanske kommer att tycka om den också!

Vi kan följa varandra på bloglovin om du vill! :*

2009-12-17 @ 17:51:10
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: Timosh

Fiin blogg:D

2009-12-17 @ 18:55:30
URL: http://veeriitas.blogg.se/
Postat av: t a k a i ♥

svar:

har lagt till dig nu söto :>

2009-12-17 @ 23:13:43
URL: http://takai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0