Annonser från BloggPartner

In a glass cage

Hej alla läsare!

''Redan i första scenen får man se en man som slår en ung fastbunden kille och den scenen känns rå, naken och verklig.''


In a glass cage: Ung pojke tar ut sin hämnd på sin plågoande från kriget - en hänsynslös nazistisk doktor som njöt av att plåga barn, men som nu är handikappad och försvarslös, utelämnad till sitt forna offers nycker.

En väldigt intressant och annorlunda film. Här står berättandet i fokus och man sugs in i en alltmer mörkare och sjukare värld ju mer man tittar. Redan i första scenen får man se en man som slår en ung fastbunden kille och den scenen känns rå, naken och verklig. Trots att filmen inte är så grafisk och innehåller massvis med gore, känns den mer rå än många sådana gore-filmer och det beror på hur man har valt att filma alla scener och hur man presenterar karaktärer.

Det fanns många snygga scener i filmen, men något som var tråkigt var att filmen ibland var riktigt mörk och man såg knappt vad som hände vilket drog ner betyget litegrann. Ljussättningen borde ha varit bättre på en del ställen, men ibland var filmen riktigt snygg på ett smutsigt sätt.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0