Annonser från BloggPartner

Polenresan i korthet.

Hej alla läsare!♥

Jag har haft en riktigt bra resa i Polen.

Jag kom hit i tisdags på natten och då var jag väldigt trött. Jag somnade nästan på en gång. På onsdagen vaknade jag vid 10 och då var det dags att åka till köpcentret Silesia för att shoppa lite nytt till filmsamlingen! Jag hittade några nya filmer och efter det var det dags att åka till mina kusiner för att spela in min kortfilm. Jag kom hem till dom på kvällen och vi började filma efter kanske 20 minuter. Det gick väldigt bra och Dagmara var väldigt duktig. Efter det firade vi med några drinkar och lite konstiga bakom kulisserna videor. Sedan sov jag över hos dom och åkte hem till min mormor och morfar på torsdagsförmiddagen.
På torsdagen var det som sagt Norges nationaldag och min morfars födelsedag så vi grattade och firade honom och sen åkte jag till Silesia igen. Där hittade jag några filmer till och några presenter åt vänner som har fyllt år. Efter det åkte jag hem till mina kusiner där vi åt popcorn, kollade på KSW (MMA-gala i Polen) och snackade massor, sedan skjutsade dom hem mig till mormor och morfar. På fredagen firade vi morfar med att göra en stor middag för oss + kusinerna och mamma bakade tårta (jag gillar inte tårta). Efter det var det faktiskt premiär för min film hemma hos mormor och morfar. Alla satt och tittade på min kortfilm som jag hade redigerat och fixat med. Det blev en diskussion efteråt och mycket positiv respons, det var väldigt roligt. Efter det åkte jag hem till mina kusiner där vi latade oss lite och sedan gick vi och såg The Dictator på bio. Efter bion åkte jag hem till mormor och morfar och sov på en gång när jag kom hem. Igår vaknade jag ganska tidigt efter att ha sovit väldigt dåligt, men jag åkte iväg med mamma till Silesia, där jag hittade ännu fler filmer och totalt köpte jag 9 stycken filmer. Inte så mycket som jag hade velat, men nästa gång kommer jag ha mer tid till att gå igenom fler filmaffärer.
Glöm inte bort att följa mig på min twitter som är Placebohoe.
OBS jag har fått några mejl från vissa utav er angående min facebook, jag har råkat registrera mig två gånger så om ni vill skicka en vänförfrågan skicka till den facebook där ni ser en bild på mig med en knytnäve, för det är den rätta.

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: ihyttan (ipadblogg)

Det låter bra :) ha kul nu!

2012-05-20 @ 12:22:39
URL: http://www.ihyttan.wordpress.com
Postat av: Anna T

Låter superkul ^^ vill se din kortfilm!

2012-05-20 @ 20:01:36
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0