Annonser från BloggPartner

Human Centipede II Full Sequence, årets sjukaste film?

Hej alla läsare!

''Jag tycker att det är roligt att läsa om dessa filmer som blir hypade som dem sjukaste filmerna som finns''



Förra året blev A Serbian film stämplad som årets sjukaste film och det blev massor utav skrieverier om den och upprörda människor som ville få bort den från filmmarknaden. Det här året verkar Human Centipede II Full Sequence ha blivit utsatt för det har och har redan blivit bannad i UK. 2011-10-07 har Human Centipede II premiär i USA och redan har den gjort många människor upprörda som inte ens har sett filmen, utan bara läst vad den handlar om.

Handling: Berättelsen om en man som blir sexuellt besatt av en dvd-inspelning av den första filmen i serien, The Human Centipede, och använder sandpapper att tillfredsställa sig själv med då han tittar på filmen. Han bestämmer sig för att skapa en "mänsklig tusenfoting" till sig själv men den här gången består den av tolv offer.



Filmen ska tydligen innehålla mycket gore och bajs som vi inte fick se i första och regissören har själv sagt att jämfört med den här är första filmen som ''My little pony'' så ifall detta stämmer har vi gore-fans något att se fram emot. Jag ser fram emot att se Full Sequence och har velat se den ända sedan jag såg första filmen, men tydligen vill många stoppa filmen redan innan den kommer släppas. Jag tycker att det är roligt att läsa om dessa filmer som blir hypade som dem sjukaste filmerna som finns och sen är dem inte alls så sjuka när man ser dem. Så länge allt i filmen är på låtsas dvs ingen blir skadad eller mördad på riktigt i filmen så har jag inget att bli upprörd över. För er som tyckte att den första filmen var ganska lam och inte visade någonting kanske tvåan får er på bättre humör?



Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: FulAnka

Man blir ju taggad till att se sånt eftersom filmerna har fått sådan tabu :P!

2011-09-18 @ 22:05:18
URL: http://fulanka.blogg.se/
Postat av: Emilia

Jag har inte sett den första än, men jag längtar efter att få se den här! :3

Jag tycker också att det är okej så länge fölk inte blir mördade på riktigt (så kallade snuff-filmer som tyvärr faktiskt förekommer). men om det blir för extremt borde de visas i speciella bigrafer för filmer i den stilen. Precis som det finns speciella biografer för porr...

2011-09-18 @ 22:17:32
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill se den här, låter skitbra!

2011-09-18 @ 23:37:31
Postat av: Candy

Gore och bajs, det vill jag se! Och åh, så länge inga djur eller människor faktiskt kommer till skada for real, spelar det ingen roll tycker jag. Ogillar man gore-filmer kan man ju slå på någonting annat när det är dags för filmkväll, man MÅSTE faktiskt inte se sådant man mår dåligt av och gör man det ändå får man skylla sig själv. Tycker det är sjukt löjligt och ogenomtänkt av folk att vilja förbjuda så snart något är svårt att förstå sig på.

2011-09-19 @ 01:22:43
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0