Annonser från BloggPartner

Willy Wonka and the chocolate factory 1971

Hej alla läsare!

''Jag sveptes med i stämningen och ville inte att den skulle ta slut.''



Willy Wonka and the chocolate factory: Fem barn får chansen att se magin som skapar den fantastiska chokladen på Willy Wonkas chokladfabrik. Efter Roald Dahls roman. OBS! Icke att förväxla med Tim Burtons filmatisering av samma roman från 2005.

Väldigt mysig film och Gene Wilder passar väldigt bra som Willy Wonka, men jag gillar Tim Burtons lite bättre mest på grund utav färgerna. I den här är dem inte lika ögonfångande som i den nya, men det kan jag förstå. Låtarna var bra och fastnade direkt. Jag sveptes med i stämningen och ville inte att den skulle ta slut.

Jag hade sett Tim Burtons film innan och visste hur filmen skulle vara strukturerad och den var som jag trodde. Effekterna är roliga att titta på och det är kul att se hur dem har gjort allting i den här filmen och det mesta imponerade på mig. Har inte sett en enda dålig film med Gene Wilder hittills.



Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Emilia

Hihi :3 jag älskar Kalle och choklad fabriken överhuvudtaget och den här filmen är jätte mysig! ^-^ Tim Burtons verision är självklart också helt fantastisk! Och boken är en glädjekälla rakt igenom! :D

2011-06-13 @ 21:32:23
URL: http://trustingeternity.blogg.se/
Postat av: Emma

Mysig film =)

2011-06-14 @ 15:32:22
Postat av: ylva

Jag tycker väldigt mycket om båda versionerna faktiskt :) Bra filmer helt enkelt :3

2011-06-14 @ 21:32:44
URL: http://closingwalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0