Annonser från BloggPartner

Tucker and Dale vs Evil

Hej alla läsare!♥

Denna skräckkomedi lever verkligen upp till sin subgenre.


Tucker and Dale vs Evil: Två hillbillies från landet reser på stugsemester för att dricka öl, fiska lite och ha det skönt. Väl där stöter de ihop med en grupp studenter som misstar killarna för mördare. Fler och fler dör och förvirringen stiger. Studenterna försöker skydda sig mot duon medan de i sin tur tror att ungdomarna ingått någon slags självmordspakt. Det vimlar av fördomar och missförstånd och killarnas stugsemester förvandlas snart till en av de blodigaste och hemskaste som världen har upplevt.

Riktigt, riktigt rolig film! Denna skräckkomedi lever verkligen upp till sin subgenre. Den är rolig samtidigt som den är fylld med blod och kroppsdelar. Jag tycker att huvudrollsinnehavarna gör ett riktigt bra jobb och ungdomarna är inte så irriterande som dem brukar vara. Handlingen är riktigt rolig och jag blev aldrig uttråkad.

Hoppas på att fler såna här filmer görs och att man verkligen satsar på allt det roliga man kan göra utav såna här situationer. En utav mina favoritscener var när en utav ungdomarna hoppade in i woodchipper (har glömt vad det heter på svenska).

Läs även andra bloggares åsikter om

300 x 250  uggs FB
Annonser från BloggPartner


Kommentarer
Postat av: Zandra

Haha den filmen är så bra :)

2011-06-29 @ 12:32:27
URL: http://zandravonhelvete.blogg.se/
Postat av: Tomas

Riktigt rolig! :D

2011-06-29 @ 23:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0